Ticnology
Image default
Beauty en verzorging

Esthetische chirurgie in Gent: een praktijk waar je jezelf thuis voelt

Bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie verwelkomen de chirurgen jou met oprechte warmte en behandelen ze je als vrienden of familie. Ze zullen zich inzetten om met de nieuwste technieken de beste resultaten te behalen, maar hoe zit het met de kwaliteit van de zorg voor de patiënt? Bij deze praktijk voor esthetische chirurgie in Gent zijn ze van mening dat de basis voor een succesvolle praktijk berust op zowel de chirurgische techniek als de kwaliteit van de zorg. Te vaak wordt een patiënt binnen de plastische chirurgie-wereld meer als een handelsartikel dan als een persoon behandeld. De plastisch chirurgen die je binnen willen krijgen, een operatie plannen en van hun planningsbord af willen, zijn allemaal manieren die ze bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie verschrikkelijk vinden.

De referenties van andere cliënten

Of je nu liposuctie, een armlift, een zitvlakvergroting of een botoxbehandeling overweegt, het bekijken van voor- en na-foto’s van eerdere patiënten kan je een goed idee geven van wat je kan verwachten. Als de resultaten die je op de foto’s ziet in overeenstemming zijn met jouw verwachtingen, er aangenaam uitzien en ze het figuur of het uiterlijk van de patiënt echt verbeteren, kan je een zekere mate van vertrouwen hebben in de behandeling. Tijdens een consult bij deze praktijk voor esthetische chirurgie in Gent zal je naast voor- en na-foto’s ook alle belangrijke informatie ontvangen over de ingreep, zodat je volledig achter je keuze kunt staan.

Vraag om meer informatie

Plastische chirurgie is niet goedkoop. Als de kosten van jouw operatie te hoog zijn om te geloven, is het misschien gewoon zo. Bij plastische chirurgie krijg je meestal waar je voor betaalt. Neem jouw beslissing nooit uitsluitend op basis van de kosten. Extreem lage prijzen betekenen vrijwel altijd een scam. Nationale kostengemiddelden variëren op basis van ligging van de praktijk voor esthetische chirurgie in Gent, ervaring en vaardigheid van de chirurg en individuele patiëntfactoren. Niet alle patiënten kunnen met dezelfde technieken worden behandeld, en de complexiteit en duur van de operatie zijn van invloed op de kosten. Neem dus altijd contact op met Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie om meer informatie te ontvangen over de prijzen die ze hanteren.