Ticnology
Image default
Auto

Het internet presenteert de meest actuele lease deals

Ben je van plan om een lease auto te proberen en het liefst zo snel mogelijk? Dat is heel eenvoudig via het internet te regelen. Diverse lease maatschappijen hebben een internet site waarop je huidige deals en pakketten kunt bekijken. Ook kun via deze site de voorwaarden van een deal, de plichten en rechten tijdens een lease en de faciliteiten van een specifieke uitvoering en merk auto raadplegen. Het is heel gemakkelijk. En de voordelen van het leasen liegen er niet om.

Leasen is investeren in de toekomst en in comfort

Ben je aangesloten bij een fatsoenlijk bedrijf en ben je zo tevreden dat je je de komende jaren wel bij dezelfde werkgever ziet vertoeven? Dan is het afsluiten van een lease deal een optie voor jou die je zeker ter overweging nogmaals zou kunnen bekijken. Leasen brengt namelijk niet alleen financiële maar ook praktische voordelen met zich mee. Je rijdt in wagens die up-to-date zijn qua technische en technologische voorzieningen, het onderhoud van je wagen wordt tot een minimum gereduceerd en je kunt genieten van luxe en comfort van het automerk waar jij verliefd op bent. Bijvoorbeeld een uitvoering met de nieuwste avances op het gebied van satellietgeboden wegwijzing of strak dashboard.

De voordelen liegen er niet om; doe daar je voordeel mee als leaser

De financiële voordelen zijn vooral gelegen in de feiten dat je maandelijks een vast bedrag neertelt, al dan niet inclusief reiskostenvergoeding, waarmee je niet alleen verzekerd bent voor een aantal zaken maar ook nog ‘ns voordelige tarieven qua verzekeringen en wegenbelasting betaalt. Je kunt ook kiezen uit all in lease deals. Vooral zakenlieden zullen de diverse aanboden tot leasen plezierig stemmen omdat zij vooral de putters zijn die dagelijks vele kilometers lang rubber verbranden op het wegdek van het Nederlandse, Belgische of Duitse wegdek.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl