Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe u tijd kunt besparen op uw facturatie

De facturatie is voor veel ondernemers een tijdrovende en minder leuke kant van het zelfstandig ondernemerschap. U bent al even bezig met het maken van offertes en facturen, maar met name het opvolgen van facturen kost veel tijd. U kunt veel tijd besparen en tegelijkertijd het facturatieproces sneller en efficiënter laten verlopen door gebruik maken van online software pakketten voor facturatie. Deze software pakketten zijn er voor zowel kleine startende ondernemers als grotere bedrijven. Bij EenvoudigFactureren kunt u bijvoorbeeld een abonnement afsluiten op facturatie software die geschikt is voor kleine en middelgrote ondernemers.

Het gemak en de effectiviteit van facturatie software

Het komt vaak voor dat startende ondernemers hun administratie doen in een spreadsheet- programma zoals Excel. Het lijkt dan een goedkope oplossing en met enkele facturen in de maand lukt dat nog. Maar als het er meer worden dan wordt het al snel onoverzichtelijk en kost het alleen maar tijd en dus geld. Met facturatie software hoeft u niet handmatig de facturen op te maken en ook het opvolgen met bijvoorbeeld een herinnering kan worden geautomatiseerd. U kunt hierdoor bovenop het facturatieproces blijven zitten en zorgen dat u sneller wordt uitbetaald. Bovendien bieden dit soort programma’s vaak functionaliteiten om rapporten uit te draaien wat uw overzicht vergroot en kunt u uw administratie delen met uw boekhouder via cloud-services.

Contacteer de professionals van het bedrijf

Als u tijd wilt besparen op de administratieve werkzaamheden van uw onderneming, dan is het aan te raden om gebruik te maken van software. Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor: u kunt bijvoorbeeld de software kopen, maar makkelijker is het om een abonnement af te sluiten op een softwarepakket omdat u dan ook het pakket makkelijk kunt wijzigen als dat nodig is. Op de website van EenvoudigFactureren kunt u meer te weten komen over de diverse facturatie software pakketten en de bijbehorende abonnementen.