Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Kies deze specialist voor het neutraliseren van uw stookolietank in Vlaams-Brabant

Wilt u uw stookolietank in Vlaams-Brabant laten neutraliseren door een specialist? Dan kunt u een beroep doen op de specialisten van Piva Oil, uit de provincie Vlaams-Brabant. Zij bieden verschillende mogelijkheden aan zodat uw tank altijd op een veilige manier geneutraliseerd kan worden. Zij bepalen wat in uw situatie de beste neutralisatiemethode is en bezorgen u een offerte op maat. Twijfelt u of u uw stookolietank in Vlaams-Brabant wel wilt laten neutraliseren? Ontdek waarom u dat best wel kan laten doen.

Vermijd boetes en hoge kosten

Door uw ongebruikte stookolietank in Vlaams-Brabant of ergens anders in België tijdig te neutraliseren vermijdt u boetes. Het is immers sinds de nieuwste wetgeving verplicht om uw oude tank te laten neutraliseren. Dat komt doordat een niet-geneutraliseerde tank schadelijke gevolgen heeft voor de natuur. Zo blijven er vaak olieresten liggen in oude tanks. Die olie kan doorlekken en zo het grondwater en de bodem aantasten. In dat geval moet een bodemsanering uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf. Als eigenaar van de tank moet u opdraaien voor de kosten. Wilt u de kans op hoge boetes en kosten vermijden? Dan laat u best zo snel mogelijk uw oude stookolietank neutraliseren in regio Vlaams-Brabant. De specialisten van Piva Oil bieden u twee neutralisatiemogelijkheden aan.

Ontdek welke methode het beste past bij uw situatie

De eerste methode die Piva Oil uitvoert, is de verwijdering van uw oude tank. Afhankelijk van waar uw tank zich bevindt kiezen hun experts voor een verwijdering in een stuk of knippen ze uw tank in kleinere stukken met een knabbelschaar. Is er door de eventuele verwijdering kans op instortingsgevaar of zijn er andere problemen? Dan kiest het team van Piva Oil voor een alternatief: het opvullen van uw stookolietank. Ze gebruiken hiervoor een middel dat gebaseerd is op hars en dat volledig recycleerbaar is. Het is bovendien ook niet schadelijk voor de mens en laat geen vlekken achter. Vraag uw offerte op maat aan en zij kijken welke methode past bij uw situatie.