Ticnology
Image default
Dienstverlening

Maak uw woning klaar voor de keuring door deze elektricien in Kapellen

Soms is het nodig om een elektriciteitskeuring uit te laten voeren, bijvoorbeeld bij de verkoop van uw huis of bij een nieuwe elektriciteitsaansluiting. Als uw elektriciteit al een lange tijd niet gecontroleerd is, kunt dat het beste voor de keuring laten doen. Helfa is een elektricien gevestigd in omgeving van Kapellen die dat voor u kan regelen. Die elektricien nabij Kapellen is werkzaam in de provincie Antwerpen.

Grondige controle

Om uw installatie klaar te maken voor een elektriciteitskeuring zal de elektricien van Helfa eerst een grondige controle uitvoeren. Hierbij kunnen er meteen dingen gerepareerd of vervangen worden. U weet dan zeker dat uw installatie voldoet aan alle wettelijke vereisten. Ook wordt de kans op brand door een elektrische storing een stuk kleiner. U woont dus een stuk veiliger én u bent klaar voor de keuring.

Een elektriciteitsplan opstellen

Wanneer u een elektriciteitskeuring laat uitvoeren, is het verplicht om een elektriciteitsplan te hebben. Dat plan bestaat uit een eendraadschema en situatieschema. In die schema’s worden alle kabels, leidingen en belangrijke punten gevisualiseerd. Hierdoor weet u precies waar die in de woning aanwezig zijn. De elektricien kan voor u een professioneel elektriciteitsplan opstellen. Dat is niet alleen handig voor een keuring, maar ook als u een nieuwe installatie heeft laten installeren.

Andere werkzaamheden

De elektricien nabij Kapellen kan ook ingeschakeld worden voor andere plannen of projecten. Die elektricien heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van elektriciteitsprojecten en elektriciteitswerken. Voor allerlei soorten problemen met uw elektriciteit kunt u contact opnemen met die elektricien in de buurt van Kapellen. Door de snelle werkwijze heeft u snel de gewenste elektriciteit die u nodig heeft. De diensten van de elektricien in de provincie Antwerpen zijn geschikt voor woningen, bedrijven en nieuwbouwprojecten. Ook voor advies over elektriciteit staat die elektricien voor u klaar. De vakkundige werknemers kijken graag met u mee om uw problemen op te lossen.

https://www.helfa.be/