Ticnology
Image default
Aanbiedingen

SEO scan aanvragen? Nu gratis bij Crossmedia House

Met een SEO scan weten waar je staat

 

Dagelijks gebruiken miljoenen Nederlands Google als hun favoriete zoekmachine. Kopen, aanvragen, reserveren… alles wat online an gebeurd nagenoeg altijd via Google en daarom is het super belangrijk dat je goed gevonden wordt via Google.nl. De zoekmachine van Google is een ultiem voorbeeld van een slim stukje software wat super intelligent is en werkt op basis van machine learning en complexe algoritmes. Gelukkig weten we bij Crossmedia House een beetje hoe deze algortime werkt. Wil je daarom graag weten hoe je website presteert als het gaat om een goede zichtbaarheid? Vraag dan onze SEO scan aan!

 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

In ons vakgebied is zoekmarketing een belangrijk onderdeel van online marketing. Sterker nog, zoekmachine marketing is steeds belangrijker geworden en vooral tijdens de Coronacrisis heeft het aangetoond wat de waarde ervan is. Want zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren zijn beide marketing tactieken om je website of webshop goed vindbaar te maken in Google. Waarom is dat dan zo belangrijk? Omdat ruim 85% van de gebruikers in Google slechts kijken naar de bovenste advertenties en de top 5 organische poities. Sta je daar niet bij, dan is de kans groot dat je niet je doelgroep kunt bereiken en dat betekent dat je omzet misloopt.

Door actief SEO in te zetten zorg je ervoor dat je website organisch beter gevonden wordt. Crossmedia House kan je daarbij helpen door actief je website te gaan optimaliseren volgens de laatste richtlijnen van Google.

 

Technische optimalistie, content marketing en linkbuidling

 

De voorwaarden voor een optimale vindbaarheid zijn gerelateerd aan 3 belangrijke zaken;

    • technische goede website
    • content optimalisatie
    • linkbuilding

Een technische goede website betekent dat de website snel laadt, goed beveiligd is, gebruiksvriendelijk werkt op alle apparten en een duidelijk menustructuur kent. Het moet ook makkelijk te crawlen zijn door Google zodat de site goed geindexeert kan worden in de zoekresultaten. De content optimalisatie heeft betrekking op de informatie op de website. Deze moet zo goed mogelijk aansluiten en ‘begrijpbaar’ zijn voor Google. Wanneer je bijvoorbeeld een loodgieter bent en je vermeld op je site nergens dat je een loodgiter bent, zul je nooit vindbaar zijn op de zoekterm’ ‘loodgieter’. Verplaats je in de gebruiker van Google en stem je content daarop af.

Linkbuidling is een arbeidsintensief onderdeel van SEO, waarbij je relevante links plaatst ( of laat plaatsen ) op externe websites die verwijzen naar je website. Dit is belangrijk omdat Google ook externe validatie zoekt. Dit bepaald voor een groot deel je vindbaarheid.

 

SEO scan aanvragen bij Crossmedia House

Wil je jouw SEO het liefst uitbesteden aan een specialist? Maak dan een afspraak met Crossmedia House of vraag direct online een gratis SEO scan aan. We zullen je adviseren welk SEO pakket het beste past bij jouw wensen en budget. Het is ook mogelijk een SEO training bij ons af tenemen. Stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl of bel ons op 074-851 26 65.

https://www.crossmediahouse.nl/