Ticnology
Image default
Dienstverlening

Machines en materialen beschermen met Teflon coating

Wilt u uw materialen en machines uitermate goed beschermen? Dan kan dit met een Teflon coating. Teflon, de handelsnaam voor PTFE, is gebaseerd op polytetrafluoretheen. Dit is een chemische verbinding die vaak toegepast wordt als coating en die vaak gebruikt wordt voor diverse producten. Van bakplaten en pannen en van printplaten tot chemische reactoren; het kan allemaal behandeld worden met een Teflon coating. Uiteraard moet dit secuur werkje wel door een echte expert met kennis van zaken uitgevoerd worden. SINVACON is dan de partner die u nodig heeft! Deze professional is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van verschillende systemen van plasmabehandelingen voor bedrijven.

Opvallende eigenschappen

Een Teflon coating heeft enkele opvallende eigenschappen. Eerst en vooral heeft deze coating een handige anti-kleeflaag. Bovendien is het bestand tegen vele gevaarlijke en giftige chemicaliën en vormen extreem lage en hoge temperaturen helemaal geen probleem. Het is dus duidelijk dat een Teflon coating inzetbaar is voor een breed scala aan toepassingen en gebruikt kan worden in verschillende sectoren en industrieën. Denk hierbij gerust aan de voedingsindustrie en de chemische en farmaceutische sector. Wilt u een plasmabehandeling uitbesteden? Ook dan staat deze professional met ruime ervaring voor u klaar. Neem dus snel contact op met deze vakspecialist en laat uw apparatuur zo snel mogelijk behandelen.

Contacteer de medewerkers en vraag meer informatie

Denkt u erover na om een Teflon coating te laten aanbrengen op uw machines en materialen, zodat deze perfect beschermd zijn? Dan klopt u hiervoor het best aan bij SINVACON, een deskundige expert die gespecialiseerd is in het uitvoeren van plasmabehandelingen. Heeft u vragen over het aanbrengen van een Teflon coating of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met de deskundige medewerkers en vraag meer informatie. Tevens kunt u steeds het contactformulier invullen. Dit ervaren team staat voor u klaar!

https://www.sinvacon.be/