Ticnology
Image default
Verbouwen

Op zoek naar een toonaangevende producent van ramen?

Dan mag je je zoektocht wel staken als je contact hebt opgenomen met Peeters, dé raamproducent. Deze specialist richt zich enkel op vaklui en professionals en levert de beste kwaliteit in ramen. Deze producent van ramen heeft al heel wat jaren ervaring, werkt met toonaangevende merken als Kömmerling voor PVC ramen en Blyweert (ALUK) voor aluminium ramen, weet wat service is. Het is dan ook logisch dat honderden specialisten in België reken op Peeters voor hun ramen.

Peeters, een begrip in België

De voorbije jaren groeide Peeters als producent van ramen uit tot een begrip in heel België. De persoonlijke aanpak speelt hierbij zeker een rol. Bij Peeters ben je zeker geen nummer, maar worden al je vragen snel en correct verwerkt. Bovendien leveren ze tijdig en komen ze afspraken na. Zo hoort het want je moet op je producent van ramen kunnen rekenen. Ook jouw klanten willen immers op tijd hun ramen hebben.

 

Toonaangevende merken

Zowel voor aluminium ramen als voor pvc ramen kan je een beroep doen op Peeters, de raamproducent. Voor beide soorten van ramen doen ze beroep op een bekend merk die hen de profielen aanlevert. AluK (Blyweert) en Kömmerling staan garant voor kwalitatieve profielen en dat merk je aan de ramen. Door beroep te doen op deze producent van ramen kan jij je klanten ongekende mogelijkheden aanbieden. Er is immers de keuze uit een waaier aan profielen en vormen. De ramen kunnen dus perfect aangepast worden aan de stijl van het huis. Als je dan ook nog weet dat deze ramen perfect isoleren, al jaren een uitstekende reputatie hebben en in de bovenste schuif liggen bij andere collega’s, dan weet je dat je goed zit.

 

Gepassioneerde medewerkers bij Peeters, dé raamproducent!

Bij Peeters, dé raamproducent gaan ze passioneel om met ramen. Deze producent van ramen telt niet minder dan 75 medewerkers die in België de ramen produceren en monteren. Je doet dus beroep op een lokale specialist die snel bereikbaar en benaderbaar is. De prijzen die zijn zeker concurrentieel en de ondersteuning ongeëvenaard. Door het snelle handelen van Peeters kun jij ook jouw klanten een snelle service garanderen. Belangrijk in deze concurrentiële tijden waarin elke seconde telt.

Neem vandaag nog contact op en spring eens binnen bij Peeters, dé raamproducent. Ze werken er met plezier een gratis offerte uit, laten je zien hoe de ramen geproduceerd worden en vertellen je alles over hun manier van werken. Met deze producent van ramen ga je een partnership aan voor jaren!

Voor meer info : https://www.peeters.com