Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Ruime keuze aan brillen en lenzen bij deze opticien uit Antwerpen

Merk je dat je vaak met je ogen knijpt? Heb je regelmatig last van hoofdpijn of moet je je boek steeds verder weg houden voordat je het goed kunt lezen? Misschien heb je al een bril of contactlenzen, maar is het tijd voor een controle. Opticien Eyeland uit Antwerpen is dan een uitstekende winkel om te bezoeken. Ze zijn gevestigd in het centrum van Antwerpen, aan het Eilandje en vlakbij het Red Star Line Museum en het Museum aan de Stroom. Bij deze opticien hebben ze de beste apparatuur, geschoolde medewerkers en een groot assortiment brillen en contactlenzen om uit te kiezen.

Advies op maat

Besluit je deze opticien in Antwerpen te bezoeken en een oogmeting uit te laten voeren, dan maak je eerst online een afspraak. Tijdens je afspraak worden je ogen volledig onderzocht. Er wordt niet alleen gekeken welke sterkte je nodig hebt, maar ook of je ogen gezond zijn en of er iets anders is wat je slechte zicht kan veroorzaken. Voor contactlenzen is het ook belangrijk dat de opticien in Antwerpen kijkt naar de vorm van je ogen, naar hoe vochtig ze zijn en hoe gevoelig. Na deze afspraak is alles over je ogen bekend en krijg je advies op maat specifiek afgesteld op de uitkomst van je oogmeting.

Een gepaste oplossing

Samen met Eyeland vind je een gepaste oplossing voor jouw ogen. Als je voor contactlenzen kiest, dan heeft deze opticien uit Antwerpen vast een geschikte soort plus vloeistof zodat je ogen ze goed kunnen verdragen. Kies je liever een bril uit, dan zijn er honderden monturen om uit te kiezen. Er is geen opticien in Antwerpen met zoveel verschillende keuzes, zowel voor grote- als kleine budgetten en voor jong en oud. En wil je je uitgaven terugvragen bij het Ziekenfonds, dan zorgen zij voor alle papieren die je nodig hebt om dat te doen.

https://www.eyeland.be/nl