Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stel uw ondernemingsgerechtelijke vragen aan een advocaat ondernemingsrecht

Bij het oprichten en beheren van een onderneming komen veel factoren kijken. Bijgevolg zit u ongetwijfeld ook met veel vragen, waaronder vragen met betrekking tot de Belgische wetgeving. Wilt u weten hoe het zit met het oprichten van een vennootschap? Wilt u meer te weten komen over de wetgeving inzake intellectueel eigendom? Zoekt u juridische hulp bij een handelsgeschil? Plant u een gerechtelijke reorganisatie om uw schulden af te kunnen lossen? Bij al deze zaken en meer kunt u rekenen op juridisch advies van een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. In Antwerpen en Brussel kunt u hiervoor terecht bij het ervaren kantoor van Caluwaerts Uytterhoeven. De advocaten van deze onderneming voorzien al sinds 2001 juridisch advies aan nationale en internationale bedrijven en aan ondernemers en overheidsinstellingen.

Juridische hulp bij een gerechtelijke reorganisatie

Een van de dingen waarbij een advocaat ondernemingsrecht u kan bijstaan is tijdens een procedure voor gerechtelijke reorganisatie. Daarbij stelt u een reorganisatieplan om uw bedrijf te redden en uw schuldeisers te betalen. Een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven geeft advies over hoe u zo’n plan het beste kunt opstellen zodat het haalbaar is voor uw zaak en dat uw schuldeisers hun akkoord geven. De advocaat laat bovendien de procedure vlotter verlopen door de nodige contracten en gerechtelijke documenten voor de reorganisatie aan te vragen. Zo kunt u zich meer focussen op de feitelijke reorganisatie.

Schakel een ervaren advocaat in van dit kantoor

Wilt u een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht om advies vragen over een ondernemingsgerechtelijk onderwerp? Doe dan zeker beroep op de jarenlange expertise van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen en Brussel. Ook voor vragen in andere vakdomeinen, zoals overheidsopdrachten, verzekeringen, logistiek en vastgoed kunt u rekenen op uitstekende juridische assistentie bij dit kantoor. Op de website van het advocatenkantoor vindt u alle informatie over de verschillende vakgebieden waarvoor u er terecht kunt. Aarzel bovendien niet om de advocaten te contacteren met uw vragen.