Ticnology
Image default
Hobby en vrije tijd

Waan je even in een andere wereld tijdens deze escape game

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Wil je eens een spannende activiteit doen in het weekend? Dan is een mysterieuze escape game iets voor jou! Bij De Gouden Kooi in Mechelen laat je je samen met je collega’s, familie of vrienden opsluiten in een escape room. Je krijgt 60 minuten om de escape game tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie om op tijd de deuren te openen? Het is belangrijk om goed samen te werken, alleen zo kun je de reeks interessante en gevarieerde puzzels oplossen.

Iedereen kan deze uitdaging aangaan

Je kunt kiezen uit vier verschillende kamers. In elke kamer speel je voor even de hoofdrol in een uniek verhaal. Als je succesvol uit de escape room wilt ontsnappen, moet je avontuurlijk, inventief en sociaal zijn. Je leert tijdens het spel ook elkaars persoonlijkheid nog beter kennen. De kamers die elk een andere verhaallijn hebben, zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. Deze escape game is geschikt voor iedereen. De kamers waarin je wordt opgesloten zijn ruim en niet angstaanjagend. Het spel vergt geen fysieke inspanning en je kunt de kamer ten allen tijde verlaten. Als je de uitdaging aangaat, dan wordt jullie teamgeest en vindingrijkheid enorm op de proef gesteld!

Plan een spannend avondje uit

Zie je zo’n escape game wel zitten en wil je de uitdaging aangaan? Plan dan een spannend avondje uit bij De Gouden Kooi in Mechelen. Reserveren is heel eenvoudig. Raadpleeg het online boekingssysteem om te kijken of er op de gewenste dag nog een escape game vrij is en reserveer jouw favoriete kamer. Heb je specifieke vragen? De medewerkers staan steeds voor jou klaar, twijfel dus niet om ze te contacteren. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen uit een van de vier kamers? Kom het snel ontdekken!

https://degoudenkooi.be/