Ticnology
Image default
Woning en Tuin

Welke bekende Quick Step laminaat collecties zijn er?

U bent het erover eens: u wilt een vloer van Quick Step laminaat in uw woning laten plaatsen. Daarmee bent u er nog niet. Er zijn vele opties betreffende het dessin van uw laminaat, maar ook wat betreft de kleur. Daarnaast zijn er maar liefst dertien collecties van Quick Step laminaat. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van Quick Step experts, zoals de Belgische dealer Laminaat & Parket Depot uit Stabroek. Deze specialisten zullen u graag helpen aan een laminaatvloer die bij uw wooninrichting past. Welke collecties biedt Quick Step u echter aan? Hieronder volgen de bekendste collecties met hun kenmerken.

De uniekheid van de collecties van Quick Step laminaat

Over het algemeen kan gezegd worden dat het Quick Step laminaat gekenmerkt wordt door verschillende keuzemogelijkheden in dessins van verschillende houtsoorten. Bovendien kunt u dessins met een marmer, leer, vloertegel of stoffen doek uitstraling kiezen. Hieronder volgen de drie bekendste collecties en hun kenmerken.

Classic laminaat realiseert realisme

De Classic serie van Quick Step heeft vloeiende glanzende of matte overgangen in de verscheidene delen van het houtpatroon. De planken worden gekenmerkt door een afgeschuinde rand om de vloer een realistischere uitstraling te geven.

Majestic serie voor de vloerplaten look

Deze serie heeft bredere planken met langere lengtes. Hiermee kunt u de schoonheid van vloerplaten weergeven, die deze planken proberen na te bootsen. De Majestic serie vormt de perfecte oplossing voor de bewerkstelliging van grootste ontwerpideeën in de grotere kamers van uw huis.

De planken van de Creo collectie zijn geschikt voor elk interieur

De Creo planken zijn voorzien van klassieke, onopvallende designs. De breedte van de panelen worden afgestemd op de houtsoort, die deze planken moeten nabootsen. Binnen de Creo serie heeft u ruime keuze uit kleurenpaletten en texturen, waardoor deze serie past binnen elk interieur.

https://www.parketdepot.be/nl