Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoek je hulp bij de organisatie van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen?

Als je een eigen bedrijf hebt kan het aardig tijd wat kosten om ervoor te zorgen dat de fiscaliteit van je onderneming in Antwerpen goed op orde is. Je krijgt niet alleen te maken met de aangifte voor de vennootschapsbelasting, maar ook met het afdragen van BTW en de belasting die over je persoonlijke inkomen verschuldigd bent. Een accountant kan je de zorg voor de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen uit handen nemen. Je vindt vakkundige accountants bij EBS Finance West. Dit jonge boekhoudkantoor is opgericht door Luc Eggermont en Kenny Messiaen, die jarenlang ervaring hebben op het gebied van financiële begeleiding. Luc en Kenny zijn allebei gecertificeerd als belastingadviseur en accountant.

Je administratie in de cloud

Dit boekhoudkantoor is gevestigd in Kortrijk. Woon jij ergens anders in Vlaanderen, bijvoorbeeld in Gent? Dat is geen enkel probleem. Deze accountants maken namelijk gebruik van digitale systemen voor hun administratie. Dit betekent dat alle gegevens die relevant zijn voor de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen of Gent in de cloud te vinden zijn. Als je documenten die nodig zijn voor de administratie bij je accountant moet indienen, hoef je dus niet zelf op het kantoor langs te komen.

Begeleiding die op jouw situatie is afgestemd

Wil je het liefst zoveel mogelijk tijd en zorgen besparen? Je kunt alles wat met belastingen te maken heeft met een gerust hart uitbesteden aan de accountants van EBS Finance West. Het is echter ook mogelijk om hen in te schakelen als je alleen professioneel advies in wilt over de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen. De communicatie met je accountant zal helder en snel verlopen. Het boekhoudkantoor in Kortrijk verleent ook nog andere diensten, zoals financieel management en hulp voor startende ondernemers. Als je wilt weten wat deze accountants voor jouw bedrijf kunnen betekenen, kun je altijd contact opnemen met hun kantoor.

https://ebsfinancewest.be/