Ticnology
Image default
Dienstverlening

Zoek niet langer naar een garage voor de reparatie van trucks in Antwerpen

BdB Truck & Trailer Repair uit Hoboken staat voor u klaar! Bij deze garage kunt u terecht voor een volledig onderhoud of slechts een kleine herstelling aan uw trucks in Antwerpen. Sinds 2016 gaan deze professionals graag aan de slag met alle soorten vrachtwagens, bussen, aanhangwagens, opleggers en bestelwagens. Hoe beter de staat van uw trekkend voertuig, hoe veiliger u de baan op gaat! Als erkend servicepunt verzorgen zij een volledig onderhoud, herstellingen of de installatie van een handige tachograaf. Lees hieronder verder en leer meer over de service van deze garage voor trucks in Antwerpen en omgeving. 

Ontdek zelf de klantvriendelijke service van het bedrijf

Ook de depannage van uw voertuig, het ijken van een tachograaf of het installeren van een signalisatiesysteem behoren tot het takenpakket van deze garage voor trucks in Antwerpen. Qua onderhoud kunt u onderstaande zaken met een gerust hart aan hen overlaten:

  • Verbindingssysteem en bandenspanning nauwkeurig controleren;
  • Remsysteem volledig nakijken en testen;
  • Olie en vloeistoffen controleren en aanvullen indien nodig;
  • Kapotte verlichting herstellen;
  • De carrosserie herstellen.

U leest het zelf, deze garage voor trucks in Antwerpen weet van aanpakken en staat klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Vraag gerust om meer informatie over hun aanpak

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor trailers en trucks? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met het gedreven team van BdB Truck & Trailer Repair in Hoboken. Geen enkele klus is te ingewikkeld voor deze pro’s in het vak. Stel uw vraag via het online contactformulier, stuur simpelweg een e-mail of contacteer ze per telefoon. Zij gaan zo snel mogelijk aan het werk met een onderhoud of herstelling. Elke klant is meer dan welkom in deze garage. Voor u het weet kunt u weer veilig en wel de baan op!