Ticnology
Image default
Groothandel

Als cateraar kunt u al uw disposables online kopen bij één aanbieder

Als cateraar bent u waarschijnlijk geregeld op zoek naar verpakkingsmogelijkheden voor onder andere uw verse hapjes, salades en broodjes. De presentatie van de gerechten is namelijk (bijna) net zo belangrijk als de smaak. Ook wordt er veel waarde gehecht aan een milieuvriendelijke oplossing om plastic zoveel mogelijk te vervangen. Al sinds 1996 zet De Disposable Shop zich in om cateringbedrijven te helpen met duurzame disposables. U kunt bij deze aanbieder daarom al uw benodigde disposables online kopen.

Voor alle gerechten binnen uw cateringbedrijf is er een geschikte verpakking beschikbaar

Of u nu op zoek bent naar mooie dozen om de heerlijkste broodjes te verpakken of tapas en andere kleine gerechtjes wilt serveren op een serveerschaal; bij De Disposable Shop kunt u alle disposables die u nodig heeft online kopen. Op de website vindt u onder andere het volgende aanbod aan duurzame verpakkingen:

  • Amuseservies: met de houten schaaltjes, bamboezakjes en schaalbootjes verpakt u uw kleine gerechtjes, zoals amuses en desserts, op een stijlvolle én duurzame manier.
  • Aluminium- en vershoudfolie: zorg dat uw gerechten goed op temperatuur blijven voor bezorging bij uw klant. Ook een bijpassende dispenser koopt u eenvoudig in de webshop.
  • Cateringdozen: kies uit een ruim aanbod aan stijlen, zoals dozen in stijlvol blauw of biologisch afbreekbaar karton die bovendien vetbestendig zijn.
  • Glaasjes en bekers: serveer bijvoorbeeld gazpacho of champagne in een geschikt glas of biedt uw warme drankjes aan in een duurzame beker.

Bekijk de website voor het gehele aanbod aan verpakkingen voor de cateringbranche

Naast eerdergenoemde verpakkingen, kunt u in deze webshop ook vele andere disposables voor de cateringbranche online kopen. Denkt u bijvoorbeeld aan thermoboxen om uw gerechten warm of gekoeld te bezorgen, dozen voor taarten, cupcakes en overig gebak en wegwerpdienbladen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan de website van De Disposable Shop voor het gehele aanbod aan verpakkingen.