Ticnology
Image default
Groothandel

Bent u op zoek naar een horeca leverancier in West-Vlaanderen?

Natuurlijk wilt u enkel de meest smakelijke producten bieden aan de klanten van uw onderneming, toch? In zee gaan met de juiste horeca leverancier in West-Vlaanderen is alvast een goed begin. De professionals van Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide, staan paraat om elke onderneming binnen de horecasector vooruit te helpen. Bij hen bent u zeker van hoogwaardige producten aan de beste prijzen. Bent u nog niet helemaal overtuigd om een bestelling te plaatsen bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen? Lees dan snel hieronder verder, wij vertellen u graag meer over de verdere voordelen.

Iedereen kan terecht bij deze leverancier

Bent u werkzaam in een sfeervol café, een trendy lunchplek of een gerenommeerd restaurant? Deze horeca leverancier in West-Vlaanderen staat klaar voor elke klant. Verschillende klanten hebben de pluspunten van deze groothandel al met eigen ogen mogen ontdekken. Bent u bijvoorbeeld een product vergeten te bestellen en wilt u deze nog toevoegen aan uw bestelling? Het is mogelijk om het ontbrekende product later toe te voegen aan uw winkelmandje. Het product wordt dan simpelweg later verstuurd door de werknemers van het bedrijf. Wilt u dezelfde dag nog uw bestelling ontvangen? Dat is mogelijk indien u voor 5u in de ochtend uw bestelling plaatst. U leest het zelf, bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen geniet u van klantvriendelijke service.

Ontdek het aanbod en plaats uw bestelling

Of u nu op zoek bent naar droogvoeding, verse voeding, zuivelproducten of non-food… Bij Biervliet Freez Center bvba in Diksmuide zit u goed. Neem meteen een kijkje op de website van het bedrijf om hun kwalitatieve aanbod te ontdekken. Heeft u hulp nodig met bestellen? Of wilt u eerst wat meer informatie over de beschikbare producten? Contacteer ze gerust per telefoon of laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier op de website.  

https://site.freezcenter.be/