Ticnology
Image default
Gezondheid

Artsen willen dat stuntprijzen botox stoppen

Alle artsen die in de ‘Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde ‘ zitten, zijn overeengekomen dat men geen aanbiedingen of stunten mag aanbieden op basis van de prijs, specifiek op de rimpelbehandeling met fillers of botox.  Vanaf nu is het dus niet meer toegestaan door iedereen die lid is van de  Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde dat er geen kortingen meer mogen worden aangeboden met de nadruk op de prijs. De meeste leden zijn hier mee akkoord gegaan maar er zijn ook een deel die uit het de vereniging gestapt zijn en niet meer lid zijn.  Met deze maatregel probeert men  de behandelingen die worden gedaan door een impuls door de tijdelijke kortingen waarna de behandelde spijt hebben van de behandeling.

Er zijn verschillende leden die ondertussen een waarschuwing hebben gekregen , de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde  zegt dat ze elk lid eerst een waarschuwing geven . Indien ze na deze waarschuwing de korting blijven aanbieden worden ze als lid verwijderd uit de vereniging.  

Ook het Ministerie van Volksgezondheid is momenteel  de regelgeving aan het verstrengen  in de cosmetisch sector .    Natuurlijk is het van groot belang dat de regelgeving strengen worden en dat de er een regelgeving is dat er eerst en vooral voor zorgt dat er genoeg informatie verschaft wordt aan de  mensen die een behandeling ondergaan. Daarbij is het natuurlijk ook nog altijd belangrijk dat de  diegene die over een behandeling helder nadenken over de behandeling die ze willen ondergaan. Met het verbod om prijskortingen aan te bieden op een rimpelbehandeling met botox is dit al een goed begin zodat elke klant geen overhaaste beslissing moet nemen want de prijzen zorgen er in vele gevallen voor dat er toch een overhaaste beslissing worden genomen.   Er zullen ongetwijfeld nog stappen komen waardoor de klanten nog beter beschermd gaan worden.

Voor meer info : http://faceland.nl/