Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een groothandel waar u betrouwbare horecamaterialen kan kopen?

Iedereen die werkzaam is in de horeca kent het belang van kwalitatief goede horecamaterialen. Uw fornuis of friteuse krijgt iedere dag veel te verduren en hetzelfde geldt voor uw vaatwasser. U wilt vermijden dat uw apparaten u in de steek laten tijdens drukke momenten. U kunt betrouwbare horecamaterialen kopen bij NYS Machinery Equipment, een groothandel in Aartselaar, in de omgeving van Antwerpen. Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige producten. U zult er op een persoonlijke manier geholpen worden.

Een familiebedrijf met een persoonlijke touch

De zorgvuldige service van NYS Machinery Equipment is al jarenlang beroemd onder eigenaars van allerlei horecazaken in België. Dit bedrijf is opgericht in 1971 en overgegaan van generatie op generatie. Tegenwoordig is het in handen van de kleinzoon van de originele oprichter. U kunt hier niet alleen de horecamaterialen kopen die u nodig heeft, maar ook advies inwinnen bij specialisten die helemaal thuis zijn in deze wereld. Gaat u uw restaurant uitbreiden, of heeft u plannen om een nieuwe frituur op te richten? Dan kunt u bij deze expert terecht voor een ruim aanbod aan friteuses. Tijdens een vrijblijvend gesprek zal een van de experts van deze groothandel met u meedenken over welke horeca-apparaten het beste geschikt zijn voor uw situatie.

Profiteer van de voordelen van inox maatwerk

Door uw horecamaterialen te kopen bij deze groothandel, haalt u degelijke producten in huis. In de meeste keukens zult u een aanzienlijke hoeveelheid verschillende horecamaterialen nodig hebben: van ovens en grillplaten tot spoeltafels en vaatwassers. Dit bedrijf uit Aartselaar, in de buurt van Antwerpen, kan een inrichting voor uw keuken op maat maken waar al deze onderdelen volgens uw wensen in verwerkt worden. De in inox uitgevoerde keuken zal niet alleen praktisch zijn in het gebruik, maar er ook mooi uitzien.