Ticnology
Image default
Groothandel

Deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen heeft alles wat u zoekt

U bent slager, cateraar, restauranthouder of op één of andere manier eveneens werkzaam in de horeca? Dan bent u uiteraard altijd op zoek naar de beste handelaars om al uw benodigdheden in grote getale én aan een goede prijs te kunnen inslaan. Op dit vlak is diepvriesgroothandel Biervliet Freez Center uit Diksmuide, West-Vlaanderen, absoluut een goede partij. Bij deze vakexpert kan u niet alleen terecht voor voedingswaren als vlees, groenten, fruit, frieten, schaaldieren en meer, maar ook voor non-food-artikelen als verpakkingsmaterialen, papierwaren en onderhoudsspullen. Laat je verrassen door hun ruime aanbod en sla uw slag!

Geniet van snelle levering

Deze diepvriesgroothandel levert niet alleen aan de Belgische kust, maar ook in heel West-Vlaanderen, Meetjesland en het Gentse kan u op hen rekenen. Dit is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een diepvriesgroothandel met een divers aanbod en prima leveringstijden. De meeste spullen die u bij Biervliet Freez Center koopt, worden namelijk binnen de dag geleverd. Sommige producten kan u zelfs op de dag zelf bestellen (voor 5 uur ’s ochtends) en een paar uur later al in uw bezit hebben. Een andere klantvriendelijke troef van deze expert is dat ze iedere maand meerdere promoacties organiseren, zodat u iedere keer opnieuw bepaalde producten aan een scherp verminderde prijs kan inslaan. Dit is ook een goede vrijgeleide om verder kennis te maken met het ruime aanbod van Biervliet Freez Center, natuurlijk.

Sla aan het bestellen

Bij deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen uw producten bestellen is ten slotte ook een uitstekend idee wanneer u het prijs-kwaliteit-evenwicht hoog in het vaandel draagt. Biervliet Freez Center uit Diksmuide is namelijk lid van de gerenommeerde aankoopgroepering AZ Food Horrecagrossiers. Hierdoor kan aan iedere onderhandelingstafel een zeer goede positie ingenomen worden, die ervoor zorgt dat deze groothandel haar prijzen uiterst competitief kan houden. Met andere woorden, een bezoek aan hun website brengen kan nooit kwaad. Voor vragen en andere extra informatie, u vindt de nodige contactinformatie eveneens op de website.