Ticnology
Image default
Bedrijven

Beveilig uw pand met een Stackdoor

Heeft u een winkel of bedrijfspand? Wilt u dit zo goed mogelijk beveiligen tegen inbraak, vandalisme en andere schade? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een innoverende Stackdoor van Dujardin. Een Stackdoor is nieuwe ontwikkeling in de beveiliging van puien en gevels. Het is een innovaties en uiterste stevig stapelhek of rolhek. Waarin onderscheidt het zich van een standaard rolhek? Bij een Stackdoor worden de panelen niet rond een rol getrokken. Ze worden in plaats daarvan opgestapeld tot een compact pakket van liggers. Hierdoor creëert u een strakker uiterlijk zonder een lelijke bak waarin het rolhek moet worden opgeborgen.

De voordelen van een Stackdoor

Bent u overtuigd over de voordelen van een Stackdoor en wilt u deze ook laten plaatsen in uw bedrijfspand door een specialist van Dujardin? Weet dan dat dit veiligheidshek eenvoudig kan worden geplaatst. Het is bovendien ook geschikt voor parkeergarages. Dankzij het frame is de Stackdoor zelfdragend zodat deze zowel aan het plafond als aan muren kan worden geborgd. Dankzij de unieke constructie kan de Stackdoor niet worden opgetild. U hoeft dus niet extra te investeren in een slot om uw pand of garage te beveiligen. Een Stackdoor kan trouwens elke vorm en grootte aannemen. Zo past deze perfect aan een grote gevel van meer dan 15 meter zonder tussenpijlers, maar net zo goed rond een draaideur.

Sluit risico buiten met een Stackdoor en andere beveiliging van de specialist

Dujardin is de specialist in brandkasten en beveiliging. Hier vindt u dus meer dan enkel de innoverende Stackdoor om uw hui sof pand te beveiligen tegen risico’s. In de categorie bouwkundige beveiliging vindt u bijvoorbeeld veiligheidsdeuren en veiligheidswanden om uw gebouw optimaal te beschermen. Wilt u ook belangrijke documenten veilig en achter slot en grendel bewaren? Kies dan voor een van de sterke kluizen of archiefkasten. Of kies een afstortkluis of uw geldstroom te beveiligen tegen diefstal. Welke beveiliging u ook zoekt, bij deze specialist vindt u het ongetwijfeld. Ontdek het zelf en bezoek de website van Dujardin.