Ticnology
Image default
Bedrijven

Contacteer deze specialist om kunst te lenen

Heeft u een hart voor kunst, maar geen beschikbaar budget om te investeren in kunstwerken? Dan is kunst lenen bij een gespecialiseerd bedrijf misschien wel een ideale oplossing. We vertellen u graag meer over de unieke aanpak van Art Forum, gevestigd in Antwerpen. Zij hebben een prachtige collectie aan kunstwerken beschikbaar om uw bedrijfspand of modelwoning volledig te transformeren naar uw persoonlijke smaak. Wat uw wensen ook zijn, zij helpen u graag verder met kunst te lenen. Van foto tot schilderij of abstract kunstwerk, op deze specialisten in het vak kunt u rekenen!

Geniet van exclusief maatwerk binnen de branche

Een klantvriendelijke aanpak en maatwerk behoren standaard tot de aanpak van het bedrijf wanneer u kunst wilt lenen. Kunst kopen kan een duur zaakje worden, dus kunstwerken lenen is een geschikte oplossing voor elke particulier of bedrijfsleider. Qua kostenplaatje hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken. Via een flexibele formule betaalt u enkel en alleen voor de gehuurde kunstwerken, zonder extra toeslag. Dit komt ongeveer neer op 1 à 1,5% van de totale waarde van het kunstwerk dat u wilt lenen. Heeft het schilderij, de foto of het beeldwerk een speciaal plekje gekregen in uw hart? Dan kunt u onder speciale voorwaarden toch beslissen om het te kopen. Kortom, bij Art Forum zijn er verschillende opties mogelijk.

Contacteer het bedrijf voor een flexibele formule

Deze prachtige galerij heeft internationale en unieke kunstwerken beschikbaar om te lenen. Bij Art Forum worden tijdelijke contracten opgesteld die niet langer duren dan één jaar. De opzegtermijn bedraagt drie maanden. Wilt u graag meer weten over kunst lenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze specialisten. U kunt hen telefonisch, via e-mail of via het online contactformulier eenvoudig bereiken. Zij staan klaar met persoonlijk advies op maat van uw wensen en de ruimtelijke mogelijkheden van het pand in kwestie.