Ticnology
Image default
Bedrijven

Waarom wilt u in vastgoed beleggen?

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning in een leuke omgeving? Bent u bovendien in het bezit van een aardig spaarpotje waar u graag iets mee wilt doen? Dan is investeren in vastgoed het overwegen waard. Center Parcs Vastgoed, dé Europese marktleider en specialist in beleggen in vastgoed, staat u hier graag in bij. Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert deze specialist duurzame toeristische parken. U vindt in deze expert dus een betrouwbare en zeer ervaren partner. Lees snel verder en kom te weten wat deze professional voor u kan betekenen en of investeren in vastgoed iets voor u is.

Een tweede eigendom die steeds iets opbrengt

Als u ervoor kiest om in vastgoed te investeren, dan brengt dit altijd wel iets op. Het grote voordeel van beleggen in vastgoed bij deze specialist is het feit dat u zekerheid heeft en gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd krijgt. Bovendien nemen deze ervaren medewerkers u alle zorgen uit handen en vertellen zij u precies wat het u oplevert, ook op langere termijn. Deze expert stelt u in staat om zelf een cottage of vakantiewoning te kopen of verkopen in de mooiste vakantieparken in Europa. Als u een vakantiehuisje koopt, heeft u tevens zelf altijd een tweede eigendom waar u naartoe kunt gaan tijdens weekends of vakanties.

Beleg uw geld bij deze specialist

Heeft u ervoor gekozen om te investeren in vastgoed? Dan doet u dit uiteraard het liefst bij een specialist met kennis van zaken. U bent bij Center Parcs Vastgoed te allen tijde verzekerd van persoonlijke en professionele begeleiding als u wilt starten met beleggen in vastgoed. Wilt u niet langer wachten en krijgt u graag gedegen advies op maat van uw situatie? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers en plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in. U komt dan snel meer te weten over de verschillende investeringsmogelijkheden.