Ticnology
Image default
Bedrijven

De grootste voorraad kartonnen dozen van Antwerpen bij de Dozenhal!

Dozenhal Antwerpen heeft een groot assortiment aan kartonnen dozen in diverse soorten en maten. Wij leveren grote, kleine, nieuwe en tweedehands kartonnen dozen. Ook zorgen we voor het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 2500 goedkope nieuwe en gebruikte dozen. U kunt u bij ons een voordelige en snelle service verwachten. We hebben eigen transport voor de kartonnen dozen. Vind de perfecte kartonnen voor uw verzendingen van uw bedrijf bij De Dozenhal! 

Veelzijdig assortiment

Bij de Dozenhal hebben we meer dan 2500 verschillende kartonnen dozen op voorraad. We hebben nieuwe en gebruikte dozen. Is uw budget wat krapper? Bestel dan gebruikte kartonnen dozen. Deze dozen zijn in goede conditie maar te bestellen voor scherpere tarieven. De Dozenhal heeft het grootste assortiment aan kartonnen dozen. Ook voor uw webshop of bedrijf hebben we de perfecte kartonnen verzenddozen. Via onze website kunt u makkelijk de juiste doos vinden. Vul de lengte, breedte en hoogte in en bereken het type kartonnen doos geschikt voor uw webshop. 

Snelle levering

Benieuwd naar de te bestellen verzenddozen bij de Dozenhal? Vraag een gratis offerte aan via de website! vind de verzenddoos die u nodig hebt. Gaat u akkoord met de offerte, dan leveren we zo snel mogelijk de kartonnen dozen op locatie. Wij hebben eigen transport waardoor de verzending snel is. Vandaag besteld? De volgende dag al op locatie bezorgd! Door onze ruime voorraad is de levering compleet en snel bij u. bestel eenvoudig de juiste kartonnen dozen voor uw bedrijf of webshop bij de Dozenhal. Onze opslag bestaat uit 10.000 pallets, opgeslagen in 6 verschillende hallen.

Kartonnen dozen Antwerpen

Bestel voordelig en eenvoudig kartonnen dozen bij de Dozenhal Antwerpen. Ook voor uw webshop hebben we een passend formaat verzenddoos. Ook voor full-colour bedrukkingen op kartonnen dozen bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Wij zijn expert in kartonnen dozen in zowel Nederland als België. U kunt gemakkelijk dozen in bulken bestellen zodat u altijd voldoende voorraad heeft. Heeft u snel nieuwe levering dozen nodig? Geen probleem! Door onze snelle transportservice leveren we de volgende dag al!