Ticnology
Image default
Woning en Tuin

De must-have van 2017: een eiken vloer!

2017 wordt een jaar van gezelligheid, de eerste stap is het aanschaffen van een eiken vloer! Die saaie vloerbedekking die er al tien jaar ligt, kan echt niet meer! Over iets meer dan een week begint het nieuwe jaar, waarschijnlijk begint u dit jaar ook weer met nieuwe goede voornemens. Begin met het aanschaffen van een eiken vloer, deze zijn namelijk veel milieuvriendelijker dan andere soort vloeren en zorgen voor een gezonder huis!

Gezonder leven met een eiken vloer

Eiken vloeren zijn dus beter voor het milieu. Dit komt doordat het makkelijk is om eiken vloeren te onderhouden, hierdoor gaan onze vloeren tot wel vijftien jaar mee! Ook is uit vele (wetenschappelijke) testen gebleken, dat een eiken vloer resulteert in een gezonder huis. Allerlei viezigheden als bacteriën en ander soort vuil zijn makkelijk schoon te maken en de eiken vloeren nemen deze niet op. Als ik u was, wist ik het wel!

Profiteer snel van onze hoge kortingen!

Bax Houthandel heeft op dit moment een ontzettend goede aanbieding, op elke eiken vloer krijgt u namelijk tot wel 60% korting! Deze korting geldt alleen nog in 2016, dus doe nog snel die laatste inkopen en maak van 2017 uw jaar! Kom snel langs om te kijken naar al onze eiken vloeren, wij hebben in totaal ongeveer 250 verschillende soorten, dus voor ieder wat wils! Om het u extra makkelijk te maken, hebben wij vestigingen door heel Nederland. Wij zijn te vinden in Den Helder, Lelystad, Groningen, Zwolle, Goes, Nijmegen en Heerlen! Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren door een van onze enthousiaste medewerkers. Geen vraag is te gek en wij zullen u altijd van eerlijke informatie voorzien!

Wij komen graag even langs

Bent u erg geïnteresseerd, maar niet in staat een van onze vestigingen te bezoeken? Geen probleem! Wij kunnen ook bij u thuis komen en op locatie adviseren en voorlichten over een perfecte eiken vloer voor u. Voor meer informatie en het maken een persoonlijke afspraak, verwijs ik u graag door naar onze website: www.baxhouthandel.com. Het is ook mogelijk om een bestelling via onze webshop te plaatsen, deze zullen wij naar wens laten leggen door een van onze ervaren vloerenleggers.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en hopen u snel in een van onze winkels te mogen ontmoeten!

Voor meer info :