Ticnology
Image default
Aanbiedingen

De mythe over CNG wordt ontkracht

prijzen tweedehands autos

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Elektriciteit en waterstof zijn niet de enige alternatieven voor benzine en diesel. Samengeperst aardgas is immers schoner dan andere fossiele brandstoffen, al weet niet iedereen dat. Dit zijn de vijf mythen over CNG, die we hier ontkrachten.

Samengeperst aardgas = vloeibaar petroleumgas

Fout! Vloeibaar petroleumgas wordt gewonnen uit aardolie en gecomprimeerd aardgas staat gelijk aan aardgas onder druk.

Gecomprimeerde aardgastanks zijn gevaarlijk

Nog een misverstand: CNG-opslagtanks worden gebouwd en gecertificeerd volgens extreem strenge veiligheidsnormen. In tegenstelling tot vloeibaar petroleumgas is gecomprimeerd aardgas lichter dan lucht en zijn auto’s toegestaan ​​op ondergrondse parkeerterreinen.

CNG-auto’s hebben onvoldoende reisafstand

Weliswaar zijn CNG-opslagtanks kleiner dan benzine- of dieselopslagtanks, maar dat betekent niet dat je vast komt te zitten, ook al is het aantal CNG-tankstations in België beperkt tot honderd. Elke auto op CNG heeft een benzinedepot …

Auto’s rijden anders op CNG

Nogmaals, dit is nutteloos: auto’s op CNG rijden als benzinewagens. Schakelt hij automatisch van CNG naar de gastank, dan merk je dat helemaal niet.

Moeilijk te onderhouden

Mee eens, u moet de bougies en filters van CNG-auto’s sneller vervangen en elke 4 jaar visuele inspectie door experts, niets meer … 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

 

Goede reclame zorgt ervoor dat uw auto beter verkoopt. Mensen die op zoek zijn naar auto’s willen veel informatie over auto’s, maar ook eerlijke informatie. Verberg bijvoorbeeld niet dat je een kras op je bumper hebt of een klein deukje bij je koplampen. Een goede advertentie moet in ieder geval het volgende bevatten:

Omschrijf duidelijk het merk en type auto, mobiliteit, kleur etc.

Minimaal 5 duidelijke foto’s van exterieur en interieur

Informatie over de APK

Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer

Goed schrijven kan potentiële kopers inzicht geven in de staat van de auto. Let dus goed op de tekst en maak scherpe foto’s. Een onscherpe foto kan de indruk wekken dat de auto in slechte staat verkeert, zorg er dus voor dat uw auto duidelijk zichtbaar is en de foto scherp is.

 

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/verkoop-van-auto_s/