Ticnology
Image default
Relatie

De verschillende toepassingen van botuline

Het stofje botuline kent verschillende toepassingen. De meeste botox toepassingen zijn met betrekking tot cosmetische ingrepen. Hier zijn ze ook het meest bekend om. Maar botox wordt naast de toepassing voor cosmetische ingrepen ook voor andere dingen gebruikt. Botox is overigens een merknaam voor het stofje. Het is merk dat wel het meest wordt gebruikt. Botox wordt tevens veel gebruikt in de medische wereld. Vooral voor spier ziektes kan het worden gebruikt. Veel mensen vergeten de medische toepassing van het stofje. Botox kan alleen maar in kleine hoeveelheden worden gebruikt. Wanneer het op een verkeerde manier wordt gebruikt, kan het stofje zeer giftig zijn.

Zoals eerder is aangegeven kent botox verschillende toepassingen. Zo wordt botox tegenwoordig vaak gebruik tegen migraine. Botox hoofdpijn is een behandeling die tegenwoordig vaak wordt gebruikt. Tijdens een dergelijk behandeling wordt er kleine hoeveelheden botox in het voorhoofd gespoten. Dit vooral gedaan in de kleine voorhoofdspieren. Hoewel botox effectief kan helpen tegen hoofdpijn is het niet een middel dat langdurig een oplossing biedt voor de hoofdpijn. Wil je ervoor zorgen dat de hoofdpijn voor langere tijd afneemt dan moet er herhaaldelijk een behandeling worden ondergaan. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de hoofpijn niet verdwijnt maar wel tot zekere hoogte afneemt.

Naast dat botox tegen migraine wordt gebruikt, wordt botox ook gebruikt voor overmatig zweten. Er zijn veel mensen die hier last van hebben. Overmatig zweten kan heel vervelend zijn. Mensen worden er zeer onzeker van en gaan dus niet zelfverzekerd door het leven. Door middel van botox die in de zweetklieren bij de oksels wordt gespoten kun je overmatig transpireren tegenaan. Dit komen doordat de zweetklieren als het waren verlamd raken.

Botox kent dus verschillende toepassingen. De cosmetische ingreep botox lippen is nog steeds het meest uitgevoerde cosmetische ingreep die er met botox wordt gedaan.

Voor meer info : http://faceland.nl