Ticnology
Image default
Relatie

Pigmentvlekken behandelen met een huid verlichtende crème

Iedereen heeft het liefst een mooie, verzorgde en egale huid. Helaas is niet iedereen hier mee gezegend en hebben een heel aantal mensen last van pigmentvlekken. Voor sommige mensen kan dit enorm storend zijn, zeker als deze pigmentvlekken zich in het gezicht bevinden. Vaak is het een lange zoektocht naar verschillende oplossingen maar helaas komt er niet altijd een oplossing uit de bus. Daarom zijn er nog een aantal behandelingen die je misschien nog niet geprobeerd hebt en dus misschien wel de moeite waard zijn om eens uit te testen. Belangrijk om te weten is wel dat je best even langs de huisarts of specialist langs gaat om te kijken of de pigmentvlekken zeker niet kwaadaardig zijn.

 

Gebruik een blekende crème

Een perfecte start van je zoektocht naar een oplossing tegen pigmentvlekken, kan Skinlight zijn. Het kan zeker zijn dat, na gebruik van deze crème, je zoektocht al meteen stopt omdat je het perfecte middel gevonden hebt. Skinlight is namelijk een crème die blekend werkt. Hij heeft een speciale whitening technologie waardoor deze crème tot diep in je huid door dringt om zo de aanmaak van melanine te stoppen. Skinlight heeft een neutrale PH-waarde en is gebaseerd op alleen maar natuurlijke ingrediënten zodat je geen irritaties als neveneffect kan hebben. Wanneer je met Skinlight resultaat begint te zien, is afhankelijk van persoon tot persoon. De ene heeft namelijk een ander huidtype dan de andere. Als je dagelijks tot 2x Skinlight smeert op een gereinigde huid, zou je toch na 1 tot 2 maanden het resultaat klaarblijkelijk moeten zien. Dan is het belangrijk om niet met de crème te stoppen maar deze te blijven smeren als onderhoudskuur zodat de pigmentvlekken niet terugkomen.

Peeling met zuren

Pigmentvlekken in gezicht verwijderen kan je ook doen door een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialist(e). Hij of zij kan dan een chemische peeling doen om te pigmentvlekken te verwijderen. De schoonheidsspecialist zal gebruiken maken van zuren om de bovenste laag van je huid te vernieuwen. Hierin zit ook het pigment, waardoor deze pigmentvlekken zullen verdwijnen. De zuren hebben als bijkomend doel dat deze diep in de huid indringen zodat het overige pigment ook wordt afgebroken en de huid bleker zal worden.

 

Beter voorkomen dan genezen met goede zonnecrème

Voorkomen is beter dan genezen wordt altijd gezegd en dit is ook zo voor pigmentvlekken in gezicht. Een oorzaak van pigmentvlekken is heel vaak het lang in de zon zitten. Als je dan geen goede zonnecrème hebt, zal de huid uit eigen bescherming melanine aanmaken, dit is de kleurstof die het pigment bepaalt. Echter kan het ook zijn dat dit proces verstoord wordt en er een teveel aan melanine wordt aangemaakt en zo ontstaan pigmentvlekken. Het is dus heel belangrijk om een goede zonnecrème te gebruiken en je vaak genoeg in te smeren. Ga niet uren in de zon liggen bakken en je maar 1 keer insmeren, dit is om problemen vragen uiteraard.

 

Voor meer info :