Ticnology
Image default
Industrie

Een metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge met schitterende service

Metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge is al jaar en dag een vaste waarde wanneer het aankomt op kwaliteitsvolle en tijdloze metaalwerken. Ze streven naar een 100% tevredenheid bij hun cliënteel en willen de beste service aanbieden. Alle werken worden uitgevoerd door opgeleide vakmensen en gebeurt in eigen beheer in hun atelier te Brugge.

Niets is onmogelijk

Vanhaecke Constructie kan ingeschakeld worden voor allerhande soorten metaalwerken. Enerzijds kunt u bij het metaalbewerkingsbedrijf in Brugge terecht voor de gekende metalen constructies, zoals toegangspoorten, hekkens, afsluitingen, en leuningen. Anderzijds creëren ze nog heel wat ander moois, waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt. Zo bouwen ze voor u een barbecue op maat, verfraaien ze uw huis met een mooi afgewerkte carport of zorgen ze voor schitterend raamwerk dat de uitstraling van uw huis naar een hoger niveau tilt.

Fleur uw metaalwerk op doormiddel van poedercoating

Om het metaalwerk helemaal af te maken en te laten passen bij uw stijl, kunt u ervoor kiezen om het te laten voorzien van een poedercoating. Bij poederlak wordt er een poeder op het metalen oppervlak aangebracht. Dit poeder is negatief geladen en wordt aangetrokken door het geaard karakter van het metaal. Na een passage in de oven, smelt de verf in het oppervlak en bekomt u een mooie, effen kleur. De kleur gaat met het juiste onderhoud jarenlang mee en zet de schoonheid van het metalen object extra in de verf. Alle kleuringen worden uitgevoerd in het atelier van dit creatieve metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge.

Geef het onderhoud uit handen en geniet zonder zorgen

Het onderhouden van metalen constructies is een arbeidsintensief werkje. Het is aangeraden om ieder jaar een grondige reiniging te houden. Wanneer u dit zelf niet ziet zitten of niet de tijd hebt om dit uit te voeren, kunt u kiezen voor een jaarlijks onderhoudscontract. De professionals van Vanhaecke Constructie komen op een afgesproken datum langs om uw poort of hek op te poetsen en in orde te zetten, zodat u elke keer opnieuw kunt genieten van het moois dat uw woning of bedrijf te bieden heeft.