Ticnology
Image default
Bedrijven

Een schone grond verklaring nodig? Op deze manier helpt de specialist u

Wanneer u woningen of kantoorpanden wilt gaan bouwen, wilt u zeker zijn van een zuivere bouwgrond. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. heeft u deze zekerheid. Ook helpt de specialist u als de bodem gereinigd moet worden. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Kiest u voor een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.

Schone grond verklaring voor particulieren en bedrijven

Heeft uw bedrijf een groter pand nodig? Of bent u aan een geheel nieuw pand toe? Dan is het verstandig om te controleren of de bodem in het verleden niet verontreinigd is. Doordat er vroeger niet zo nauw met de regels werd omgegaan, kan het zijn dat de grond waar u wilt bouwen vervuild is. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. weet u precies waar u aan toe bent en of er actie ondernomen moet worden. Met het advies van de specialist weet u exact of u een extern bedrijf moet inschakelen voor schoonmaken van de bodem of dat het allemaal in orde is. Heeft u al eens een bedrijf ingeschakeld voor een schone grond verklaring, maar twijfelt u aan het onderzoek? Dan kunt u bij Hattink Advies B.V. ook altijd terecht voor een second opinion.

Specifiek onderzoek is nodig voor een schone grond verklaring

Wilt u weten of er sprake is van bodemverontreiniging op uw bouwgrond? Huur dan een expert in om dit te controleren. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.