Ticnology
Image default
Entertainment

Een trampolinepark vol leuke herinneringen

Een verjaardagsfeestje organiseren brengt veel stress met zich mee. Daarom is het ideaal wanneer je enkel maar moet boeken, uitnodigingen versturen en gewoon naar de locatie moet rijden. Bij B-Bounce boek je de formule die bij jouw wensen past. Verder laat je alles gewoon over aan dit trampolinepark. Het enige dat jij moet doen, is de jarige job naar zijn of haar feestje voeren!

Springen, plezier maken en bekomen met een snack

Bij B-Bounce reserveer je een tijdslot op de verjaardag van je kind, of een andere dag die beter uitkomt, waarin de kinderen zich kunnen uitleven op de trampoline. Een trampolinepark is ideaal als verjaardagsfeestje omdat de kinderen zichzelf kunnen bezighouden in de verschillende springzones. Ze kunnen tegen elkaar racen, om ter hoogste springen, salto’s oefenen en nog veel meer. Na een actieve namiddag krijgen ze een lekker drankje en een snack, zoals een ijsje, pannenkoeken of frietjes met een curryworst. Je kan zelf de formule kiezen die ideaal is, zo kies je of de kinderen één of twee uur springen en welke soort snacks ze erna verorberen. Heb je nog een lekkere feestmaaltijd klaarstaan thuis? Ga dan voor een kleinere snack, zoals een zakje chips of snoep. Sla je graag twee vliege in één klap of kom je springen rond etenstijd. Dan genieten ze gewoon meteen van een spaghetti of heerlijke frietjes. Bij dit trampolinepark kan het allemaal! Net daarom is het de ideale bestemming voor een verjaardagsfeestje.

Leg een leuk feestje vast

Als ouder kan je beslissen om lekker mee te springen maar je kan ook wachten op de kinderen in de lounge. Ben je benieuwd naar alle opties en wat die verschillende springzones net zijn? Deze uitbater heeft op zijn website een mooi overzicht van alle springzones. Neem dus zeker een kijkje om meer te ontdekken. Wil je een onvergetelijk feestje organiseren in Bornem of Sint-Niklaas? Ook op hun website vind je de tool waarmee je een feest kan boeken. Wacht niet te lang en boek snel een paar uren vol plezier!