Ticnology
Image default
Webdesign

Een website laten maken

Ik heb al lang de droom gehad om een eigen kapperszaak te beginnen, en ik wist vanaf moment 1 al waar ik dit wilde beginnen. Dit was in Bennekom. Ik heb hier veel vrienden en kennissen die al gezegd hadden dat ze bij mij zouden komen knippen als ik een zaak zou openen in Bennekom, en Bennekom is ook niet heel erg groot, dus je gaat snel mensen leren kennen. Dit klonk mij erg goed in de oren en ik heb mijn uiterste best gedaan om een kapperszaak te openen in Bennekom. Dit eenmaal geregeld te hebben kon ik aan de slag. Ik had al snel veel vaste klanten, maar dit waren vooral vrienden. Niet dat dit heel erg is, maar ik wilde het toch graag wat drukker hebben en ook mensen knippen die ik niet kende maar naar mij toe zouden komen omdat ze gehoord hadden dat ze bij mij goed geholpen waren. Ik moest dus een manier vinden om deze mensen te bereiken. Hier heb ik even over nagedacht, en toen kwam mijn vader op het idee om een mooie website laten maken door een goed en professioneel bedrijf. Hij had ook gelezen dat het belangrijk was om je website zo hoog mogelijk in Google te krijgen zodat je meer bezoekers krijgt. Dit wilden we dus graag combineren. Wij zijn even rond gaan zoeken op het internet, en de eerste de beste website was al gelijk erg positief. Dit was de website www.sitetogo.nl.

SiteToGo.nl voor een goedkope website

Bij sitetogo.nl heb je een goedkope website met een een professionele uitstraling. Ik heb contact gezocht met SiteToGo en dit was erg positief. Ze namen de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen en dachten goed mee. Doelbewust online marketing was ook onderdeel van, dus misschien in de toekomst hier ook naartoe voor de online marketing!

Voor meer info :