Ticnology
Image default
Woning en Tuin

Geniet opnieuw van mooi parket na een uitvoerige renovatie

Het is altijd moeilijk om te bepalen wanneer het nu noodzakelijk is om een vloer te vervangen. Soms ziet u duidelijk slijtage aan de planken of merkt u dat de vloer een beetje doorzakt wanneer u er op loopt. Dat zijn goede aanwijzingen om professionele vakmensen in te schakelen. Daarbij is het verstandig om beroep te doen op de specialisten van Alken Vloeren. Zij komen langs en maken een analyse van de toestand en kwaliteit van uw vloer. Vervolgens bieden zij u advies aan over wat de beste opties zijn in uw geval. Soms is een schuurbeurt al voldoende om uw vloer weer te laten schitteren. In andere gevallen kan uw parket er weer zo goed als nieuw uitzien na een renovatie. Als specialist in parket en lamelparket zit u daarvoor bij Alken Vloeren zeker goed.

Moderne machines en ervaren medewerkers

Waarom kunt u zo vertrouwen op de diensten van Alken Vloeren? Omdat zij beschikken over ervaren vakmensen en geavanceerde, moderne machines. De medewerkers van Alken Vloeren beschikken allemaal over meerdere jaren ervaring in het werkveld en weten daarom altijd advies te geven op basis van die opgedane kennis. Doordat zij ook beschikken over gebruiksvriendelijke toestellen, kunnen zij bijvoorbeeld een renovatie van uw parket vlot uitvoeren. Bij deze apparatuur vermindert de werklast op de werknemers aanzienlijk en kunnen zij de opdracht een stuk sneller uitvoeren.

Reken op deze vloerspecialist

Als blijkt dat uw vloer toch diepgaande slijtage heeft opgelopen en niet meer te redden valt met een vorm van onderhoud, dan zult u toch een nieuwe vloer moeten leggen. Hierin helpt Alken Vloeren u ook maar al te graag. Met een breed aanbod aan vloeren kiest u altijd voor een kwalitatieve optie bij deze specialist. Daarnaast laat u de vloer meteen goed leggen met de hulp van de medewerkers. Neem daarom zeker contact op met Alken Vloeren, of het nu voor een nieuwe vloer is of een parket renovatie.

https://alkenvloeren.be/