Ticnology
Image default
Groothandel

Holnieten in verschillende kleuren kopen bij de specialist

Holnieten kunt u kopen in verschillende kleuren bij de specialist. Handig als ze niet te veel mogen opvallen. U kunt bij de specialist, Ritom Mortier, nikkel holnieten vanaf 2.000 stuks. De andere kleuren zijn beschikbaar met een minimale afname van 10.000 stuks. Heeft u nog een handpers nodig om de holnieten te bevestigen? Ook deze koopt u eenvoudig en snel bij de specialist. Bent u op zoek naar andere producten voor bevestigingsproblemen bij vitrines, fietszadels, informatieborden en multomappen? Ook die vindt u bij de specialist!

Voor het kopen van dubbele holnieten gaat u naar deze specialist

Wilt u twee elementen permanent met elkaar verbinden? Doe dit dan met dubbele holnieten. Wat is een specialist waar u deze koopt? Bij een specialist als Ritom Mortier. Samen met u bedenken zij oplossingen voor de productie-industrie. Bent u op zoek naar uitzonderlijk goede ideeën voor bevestigingssystemen? Dan zit u hier goed. De dubbele holniet bevestigt twee aparte stukken metaal, leer en ander materiaal. Dit kunnen luchtkanalen zijn, maar ook bijvoorbeeld leren riemen. In een handpers worden beide delen samengedrukt. U schaft in het assortiment van Ritom Mortier zowel dubbele holnieten als een handmatige pers aan. Neem direct contact op met de specialist waar u holnieten voor verschillende toepassingen kunt kopen.

Holnieten kopen? Dan heeft u ook een handpers nodig

Een nette afwerking is belangrijk bij het bevestigen van holnieten. Hiervoor is een goede handpers een handig hulpmiddel. Daarom kunt u bij Ritom Mortier behalve holnieten in verschillende kleuren ook verschillende handpersen kopen. Heeft u advies nodig over de holnieten of de handpers die u gaat kopen? Ritom Mortier is u uitstekend van dienst als u op zoek bent naar diverse technische producten en spitsvondige oplossingen voor bevestigingssystemen. Ook voor dubbele holnieten kunt u terecht bij deze specialist. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ritom Mortier. Deze specialist heeft al ruim 40 jaar ervaring met de verkoop van allerlei technische producten.