Ticnology
Image default
Vakantie

In dit hotel in Poperinge kunt u genieten van een top vakantie met vrienden!

Wilt u graag het zuiden van België verkennen? Wat dacht u van een vakantie in Zuid-Vlaanderen? Skindles is een hotel in Poperinge, een gezellig stadje in de provincie. Hier kunt u onbezorgd met vrienden of familie genieten. De stad zelf is voorzien van een hele hoop winkels en restaurants en net buiten de stad kunt u genieten van de mooie natuur. Hier kunt u fijne wandel- en fietstochten maken.

Over het hotel

Het hotel in Poperinge is gevestigd in een herenhuis dat in de 18e eeuw is gebouwd. Het hotel ademt historiek. Er is in het verleden dan ook veel gebeurd in het hotel. Zo verbleven officieren er in de Eerste Wereldoorlog en werd het vlak daarna een populaire verblijfplaats voor Engelsen, die op een soort ‘bedevaartstocht’ kwamen om de militaire kerkhoven en slagvelden te bezoeken. Ook enkele grote namen uit de Eerste Wereldoorlog zijn er geweest, waaronder Sir Haig en Lord Armstrong.

De accommodatie

In het hotel in Poperinge kunt u met een groep tot 24 personen verblijven. Wel wordt die groep verdeeld over zes appartementen, die bestaan uit losse slaapkamers. De appartementen zijn erg luxe ingericht en van alle benodigdheden voorzien, denk aan een keuken, één of twee badkamers en een gezellige zithoek. Afhankelijk van het appartement en de slaapkamer, slaapt u in een stapelbed, een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed.

De voorzieningen in het hotel

Naast de eigen appartementen, zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes. U kunt genieten van een biertje aan de bar en gezellig met het hele gezelschap dineren in de grote en sfeervolle eetkamer bij het hotel in Poperinge. Hier kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook is er een salon aanwezig, met een groot televisiescherm en een heerlijke bank. Liefhebbers van muziek kunnen zich vermaken met de piano en gitaren in deze ruimte. Wilt u een feestje geven? Dat kan in de feestzaal, met grote tuin. Wel moet deze ruimte gereserveerd worden – tegen betaling.

https://www.skindlespoperinge.com/