Ticnology
Image default
Vakantie

Op vakantie naar Barcelona

Spanje is een mooi land met bijzondere steden en daarom ook ideaal om een lastminute Spanje te boeken. In Spanje waan je je in een bijzonder mooie omgeving met verschillende steden die allemaal een eigen karakter hebben. Voor het echte bruisende stadsleven is Madrid een uitstekende optie. Naast Madrid zijn er nog zoveel mooie steden die je in Spanje kunt vinden. Zo kunt je ook naar Valencia voor citytrip maar ook als je gewoon van het strand wilt genieten. Spanje is een bijzonder land dat zeker een bezoekje waard is. Als u binnenkort naar Spanje gaat is een bezoekje aan de Barcelona zeker iets wat u moet overwegen.

Wanneer u in Barcelona aankomt zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Zo kun je naar de la Rambla. Dit is een grote winkelstraat waar je verschillende grote winkels tegenkomt. Deze straat is zeer populair en is altijd heel druk bezocht. Naast dat er hier veel winkels zijn kun je ook goed eten in verschillende restaurantjes en kun je veel tapas uit proberen. In Spanje kun je ook naar de Parc de la Ciutadella. Dit is een van de grootste parken van Spanje en je kijkt werkelijk je ogen uit. In het parkje heb je bijzondere vijvers, fonteinen en ook musea. Wanneer je in Barcelona bent moet je natuurlijk ook naar de Sagrada Familia. Dit is een zeer grote en zeer bekende kathedraal dat is ontworpen door de bekende kunstenaar Goudi. Van de kunstenaar Goudi zijn er meer kunstwerken te vinden in de stad. Zo kun je naar de Prk Guell waar er nog meer kunstwerken van Gaudi te vinden zijn. Er wordt al meer dan 100 jaar aan de kathedraal gebouwd maar is tot op de dag van vandaag nog steeds niet af.

Een lastminute naar Spanje Barcelona is dus zeker een goede optie voor een citytrip en even te ontsnappen van het alledaagse leven in Spanje.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/