Ticnology
Image default
Groothandel

Inloopdouche op maat bestellen bij de specialist in badkamers

Een inloopdouche op maat wint de voorbije jaren steeds meer aan populariteit. Dat is niet verwonderlijk. Een dergelijk douche is namelijk zeer mooi in elke badkamer, maar ook uiterst handig. Een inloopdouche op maat is namelijk veel ruimer dan een standaard douchecabine. U loopt er zo binnen. Nooit meer struikelen over die vervelende rand van een cabine dus. Wilt u ook een inloopdouche op maat in uw badkamer? Bestel deze dan bij de specialist in badkamers: Van Noort. Online of in een van de ruime toonzalen van dit bedrijf vindt u enkel inloopdouches op maat van de beste kwaliteit. Net als de tegels, is de douche inclusief leggen en plaatsen bij deze specialist.

Welke inloopdouche op maat kiest u?

Wilt u een inloopdouche op maat kiezen bij deze badkamerspecialist waar u ook terecht kunt voor tegels inclusief leggen?  Bekijk dan eerst de verschillende opties voor uw douche. Dat kan op twee manieren. De eerste optie is dat u zich begeeft naar een van de toonzalen in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Barendrecht. Daar ziet u met uw eigen ogen alle mogelijkheden en ontvangt u eenvoudig deskundig advies van het personeel. Lukt het niet om naar een toonzaal te gaan? Geen probleem8 Via de tweede optie kunt u de toonzaal gewoon online bekijken. Dat kan via de virtual-reality tour. U hoeft hiervoor enkel naar de website te gaan en de QR-code te scannen of te selecteren. Handig, toch?

Ruim aanbod tegels voor vloer en wanden inclusief leggen

Neemt u meteen de hele badkamer onder handen voor u een inloopdouche op maat laat plaatsen? Zoekt u daarom nog naar mooie nieuwe tegels om de wanden of vloer van uw badkamer of douchekamer te sieren? Bij Van Noort kunt u terecht voor een ruim aanbod tegels inclusief het leggen ervan. Wist u trouwens dat het plaatsen van een inloopdouche op maat bij Van Noort wordt gedaan door hun eigen specialisten? In de toonzaal van dit bedrijf vindt u wel meer dan 200 soorten tegels voor vloeren en wanden. Deze zijn van de beste kwaliteit. Dankzij dit uitstekende aanbod geniet u dus jarenlang van uw nieuwe badkamer.