Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Kies deze expert voor de totaalinrichting van uw winkel

Bent u van plan uw eigen winkel of zaak op te richten? Dan heeft u vast heel wat werk en voorbereiding? U moet de inrichting nog kiezen, een startdatum bepalen en nog reclame maken voor de grote opening. Dat zal waarschijnlijk ook heel wat stress met zich meebrengen? LVH Shopdesign kan als specialist in de totaalinrichting van uw winkel of zaak in België de stress al heel wat verlichten. Door hen in te schakelen hoeft u zelf namelijk amper iets te doen! Ontdek hoe zij te werk gaan bij de totaalinrichting van uw winkel in West-Vlaanderen of elders in België!

Ontdek hun methode

U vraagt zich vast af wat LVH Shopdesign bedoelt met de totaalinrichting van uw winkel? Aan de hand van zeven stappen leggen ze uit wat ze voor u kunnen betekenen en hoe ze de inrichting van uw winkel aanpakken. In de eerste fase komen hun experts langs voor een plaatsbezoek. Bepaalde ideeën die u heeft, kan u met hen bespreken. Ze bestuderen het architecturale plan en voeren allerlei metingen uit. In de volgende fase zullen ze een advies uitbrengen. In dit advies vindt u een duidelijke opsomming van al het werk dat uitgevoerd moet worden en een offerte. Nadien bereiden ze een 3D-ontwerp voor zodat u een duidelijk beeld heeft van het hele project. Gaat u akkoord? Dan beginnen zij aan het finaal ontwerp waarin alle aanpassingen verwerkt zullen worden. Nadien wordt een werkschema opgesteld, zodat de inrichting uw winkel ruim voor de openingsdag af is. Tot slot volgen nog twee belangrijke stappen: de productie en de installatie. Alle producten worden in hun eigen ateliers vervaardigd en ook de installatie wordt volledig door hun eigen vakmannen gedaan.

Maak u klaar voor de opening van uw winkel

Heeft u gekozen voor LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, voor de totaalinrichting van uw winkel of zaak? Dan hoeft u na het doorlopen van hun proces nog slechts één ding te doen: uzelf volledig richten op de opening van uw nieuwe zaak. Het interieur zal alvast van hoge kwaliteit zijn en uw winkel ziet er ongetwijfeld prachtig uit!