Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Kies deze specialist voor het onderhoud van jouw Luchtbehandelingssysteem

Niemand werkt graag in ongezonde lucht. Je voelt je sneller moe, waardoor je minder goed presteert. Daarnaast heb je ook het gevoel dat je sneller slechtgezind wordt. Een gezonde lucht zorgt voor een veel betere werksfeer en verbetert bovendien de prestaties. Ben je eigenaar van een restaurant? Of heb je een groot bedrijf met veel werknemers? Dan is het belangrijk om je luchtbehandelingssysteem op regelmatige basis te laten controleren. Bij Valor Services Group kan je terecht voor het onderhoud van jouw luchtbehandelingssysteem in regio Antwerpen. Je kan kiezen voor het Air Kare-pakket. Dit houdt in dat ze zorgen voor het totaalonderhoud van jouw systeem. Ze reinigen de luchtgroepen en -kanalen, vervangen alle filters op regelmatige basis en neutraliseren de slechte omgevingsgeur. Zo blijft de luchtkwaliteit in uw zaak steeds optimaal en zullen jouw medewerkers beter presteren. Natuurlijk kun je ook bij hen terecht voor een specifiek probleem met je systeem.

Wat gebeurt er bij een slecht onderhouden systeem?

Een slecht onderhouden of defect systeem kan je best zo snel mogelijk laten controleren. Zo vermijd je ergere gevolgen. Welke gevolgen zijn dat? In de eerste plaats moeten jouw werknemers in slechtere luchtkwaliteit werken, doordat bacteriën zich kunnen nestelen in het luchtbehandelingssysteem. Dit verlaagt de productiviteit en verhoogt vermoeidheid. Verwacht je optimale prestaties van jouw werknemers? Dan moeten ze ook kunnen werken in optimale lucht. Naast een ongezonde lucht zorgt een slecht onderhouden systeem ook voor een hoger brandrisico door stofdeeltjes zich vast komen te zitten.

Maak een afspraak en laat je systeem controleren

Dankzij het onderhoud van Valor Services Group uit Aartselaar kunnen de werknemers van je zaak in regio Antwerpen in een gezonde lucht en in een veilige sfeer werken. Wil je hen graag inschakelen voor het onderhoud? Wil je gebruikmaken van hun totaalpakket? Maak een afspraak door te bellen en zij helpen je graag.

https://www.valorservicesgroup.be/