Ticnology
Image default
Woning en Tuin

Kies voor de mooiste overkapping voor uw auto

Wilt u graag een overkapping over uw auto laten plaatsen, maar vindt u die typisch Vlaamse houten constructies eigenlijk helemaal niet mooi? Dan kan u altijd eens bij Adema Stiens aankloppen. Hun specialiteit is de Skiatsu Carport, een stijlvol type overkapping geleest op de Japanse school. Sterker nog, het was Adema Stiens die deze carports introduceerde in deze regionen, eerst in Nederland, en nu ook in België.

Japans minimalisme op uw oprit

Wat u zich moet voorstellen bij een Skiatsu Carport? Dit is een soort overkapping die teruggaat naar de essentie: uw auto beschermen tegen al de elementen van regen tot sneeuw en van hagel tot felle wind. Tegelijkertijd wordt resoluut de kaart van stijl getrokken: een Skiatsu-overkapping wordt op één à twee staanders geplaatst zodat het boven uw auto lijkt te zweven, terwijl het in werkelijkheid eigenlijk heel standvastig uw auto beschermt. Kortom, dit type carport is een schoolvoorbeeld van de typisch Japanse minimalistische stijl: alles wordt weggestript tot enkel de essentie overblijft, en dit op een uiterst elegante manier.

Vraag om een gratis offerte

Ziet u een Skiatsu Carport op uw eigendom al helemaal voor u, dan is en blijft Adema Stiens toch de beste partner voor u. Door hun jarenlange ervaring met het plaatsen van dit type carport hebben deze experts voor elk probleem wel een oplossing klaar. Al sinds 1986 is hun motto: ‘voor elk probleem bestaat er wel een oplossing’. Dus of u nu meerdere auto’s wil beschermen met uw Skiatsu-overkapping, bepaalde eisen hebt qua kleur of afwerking, uw woning misschien een specifiek kenmerk heeft wat het plaatsen van de carport eventueel wat moeilijker kan maken… de vakmannen van Adema Stiens weten van wanten! En als kers op de taart kunnen ze hun prijzen zeer scherp houden, met dank aan een rechtstreekse verkoop tussen Adema Stiens en Skiatsu. Indien u interesse heeft, laat dan zeker niet na hen te contacteren voor een kennismakingsgesprek of een gratis offerte!

https://www.skiatsu.be/