Ticnology
Image default
Winkelen

Luxueuze schoenen voor jong en oud

Je hoort vaak dat wanneer je luxe merken shopt er ook een bepaalde leeftijd bij moet kijken. Dit is echter niet helemaal de waarheid. Natuurlijk is het logisch dat oudere mensen meer te besteden hebben en hierdoor sneller met dure merken kunnen lopen. Echter staat dit haaks op het beeld dat tegenwoordig de jeugd heeft van luxe merken. Jongeren zijn erg kwetsbaar voor invloeden van zogeheten influencers en niet te vergeten: elkaar. Doordat verschillende influencers met dure kleding lopen gaan de jongeren ook met dure kleding lopen. Dit wordt nog eens versterkt door het na-aap gedrag van de jongeren. Wanneer 1 persoon met dure schoenen loopt zal de rest snel volgen. Deze blog staat daarom ook in het teken van hoe je luxe schoenen kan kopen die niet al te duur zijn. Dit is namelijk nogal eens een opdracht.

Welke merken moet ik kiezen?

Er zijn natuurlijk veel verschillende dure merken. Zo heb je Gucci, Louis Vuiton en Burberry. Echter zijn dit in mijn ogen merken voor de elite. Daarom draag ik zelf veel schoenen van merken die qua prijs iets lager zijn maar qua kwaliteit haast op hetzelfde niveau zit. Het grote verschil tussen deze twee soorten merken is meestal het handwerk dat er in de Gucci schoenen zit. Toch zijn er ook goede alternatieven zoals Michael Kors schoenen. Op deze manier kun je genieten van een zeer goede kwaliteit zonder daar astronomische bedragen voor de betalen. Het grote voordeel hiervan is dat je luxe schoenen shopt maar niet al je geld uit hoeft te geven als student. Het studentenleven is al duur genoeg dus overdreven dure schoenen zijn echt niet noodzakelijk.

Waar bestel ik ze?

Er zijn natuurlijk erg veel manier en om schoenen te kopen. Je kan ze in de winkel kopen maar online zijn tegenwoordig ook veel mogelijkheden beschikbaar. Wat betreft de prijs zou ik persoonlijk eerder gaan voor online. Ook heb je hier een groter assortiment. Wat betreft de ervaring staat voor mij een winkel nog altijd op nummer 1. Op deze manier weet je namelijk echt zeker dat je bepaalde schoenen echt mooi vindt en dat ze ook lekker zitten. Een combinatie van online en offline is in veel gevallen de beste optie. Op deze manier kun je eerst oriënteren op internet, vervolgens een winkel bezoeken en ten slotte de aankoop online maken. Dit is echter wel erg tijdrovend maar voor de juiste schoenen moet je nou eenmaal veel over hebben.

Voor meer info :