Ticnology
Image default
Groothandel

Verf laten mengen bij een gespecialiseerde verfwinkel in Turnhout

Uiteraard is het belangrijk om jouw muur of plafond in een kleur te verven die volledig bij jouw smaak en interieur past. Een lichte kleur muur speelt met de lichtinval van je ruimte, waardoor deze optisch groter lijkt. Maar soms wil je een duidelijk statement maken, bijvoorbeeld door een muur in een felle kleur te schilderen of interieurdetails opvallend te maken. Dan is het prettig wanneer jij een unieke verfkleur kunt laten mengen door een professional. Op deze manier heb je het meest kwalitatieve resultaat én is de verf altijd zijdezacht voor gebruik. Een win-winsituatie!

Altijd een kwaliteitsvol resultaat door de computergestuurde mengmachine

Ben je op zoek naar een locatie om jouw unieke verfkleur te laten mengen? Bij verfwinkel Schoeters in Kasterlee, vlakbij Turnhout, is het mogelijk om jouw verfkleur professioneel te laten mengen. Perfect wanneer je een bijzondere RAL-kleur wenst om jouw interieur een goede opfrisbeurt te geven. Het personeel van deze verfwinkel in de buurt van Turnhout gebruikt een computergestuurde mengmachine waardoor je altijd zeker bent van kwaliteitsverf. Bovendien is jouw verfmengsel binnen een mum van tijd klaar. Kijk tijdens het mengen even rond in de winkel en vraag een kleur- of stijladvies aan de hand van duidelijke foto’s van jouw ruimtes.

Laat jouw ruimte optimaal tot zijn recht komen

De eigenaren van verfwinkel Schoeters in Kasterlee zijn zelf schilders en hebben al vele projecten in de wijde omgeving van Turnhout mogen voltooien. Met meer dan 20 jaar ervaring en als tweede generatie schilders in het familiebedrijf weten deze vakmannen precies wat je aan materialen nodig hebt om jouw doe-het-zelfproject tot een goed einde te brengen. Kom je langs om een nieuwe verf te laten mengen, dan geven zij ook graag advies over jouw ruimte zodat deze optimaal tot zijn recht komt. Ieder project wordt goed volbracht met de hulp van Schoeters.

https://www.schoetersbvba.be/