Ticnology
Image default
Bedrijven

Voor elk situatie een waterpomp!

Wilt u een bijdrage leveren aan het milieu? Dat kan op verschillende manieren. Een van die manieren is het aanschaffen van een waterpomp. Een waterpomp wordt gebruikt voor leegpompen en om water uit de grond te pompen.

Er zijn veel voordelen aan. En niet alleen voor u, het milieu en uw portemonnee. Maar ook voor de volgende generatie. Die hebben ook baat aan verbetering van het huidige milieu. Dat is al reden genoeg om door te gaan met uw plan om een waterpomp aan te schaffen.

Wel zijn er verschillende soorten pompen. Een schoonwater pomp is een waterpomp die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld zwembaden, regentonnen, kelders etc. leeg te pompen. Daarnaast kan het gebruikt worden voor irrigatie van je gazon, schoon pompen van je vijver of bewatering van je planten en bomen. Schoonwater pompen kunnen alleen schoon water verpompen. Een vuilwater pomp kan zowel vuil als schoon water verpompen. Deze waterpompen worden gebruikt voor o.a. irrigatie, beregening, leegpompen van kelders, zwembaden, regentonnen en meer. Heeft u te maken met wateroverlast, of heeft u een kelder, bassin, bak of septische put die leeggepompt moet worden? Schoonwater of vuilwater, een kleine dompelpomp biedt dé uitkomst. Een beregeningspomp is een zelf aanzuigende pomp en wordt veelal ingezet om een tuin/gazon te besproeien. Het te gebruiken water kan van alles zijn, van leidingwater tot grondwater en van vijverwater tot slootwater.

Een bronpomp wordt vooral ingezet om een tuin/gazon te besproeien, maar bijvoorbeeld ook als regenwatersysteem. Vanwege de smalle diameter kan een bronpomp in bronnen geplaatst met een diameter van ± 10 cm.

Een cv-pomp zorgt ervoor dat verwarmingssystemen voorzien worden van (warm) water. Wist u dat een standaard CV-pomp verantwoordelijk is voor 10% van uw energiekosten? Bespaar direct 70% met onze CV pompen!

Er zijn vele variabelen van invloed op de pompkeuze. Waterpomp.be probeert zo goed mogelijk te voorzien in de informatievoorziening, echter indien er onduidelijkheden zijn neemt u dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Voor meer info : https://www.waterpomp.be/