Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Voor kraanwerken moet u bij deze expert nabij Wuustwezel zijn

Heeft u nood aan een extra werkkracht voor uw zware werkzaamheden? Dan vindt u bij kraanwerken Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, in de buurt van Wuustwezel, beslist uw gading. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark met onder meer autolaadkranen, mobiele kranen en rupskranen, en zijn de ideale partner voor diverse werken. De verhuur van een kraan is steeds inclusief chauffeur. Zo bent u op ieder moment verzekerd van een veilige en professionele service.

Kent u de minihijskranen van Hoeflon al?

Het kraanbedrijf heeft een kraan voor iedere gelegenheid. Ze zijn vaste partner van diverse grote bouwbedrijven en zijn dagelijks in de weer met het uitvoeren van secure graaf- en hijswerken. Hun specialiteit is kraanwerken op moeilijk bereikbare plaatsen, en dit in Wuustwezel en ver daarbuiten. Ze hebben geen problemen met grote hoogtes en krappe ruimtes. Om in deze laatste categorie aan de slag te gaan, wordt er vaak gebruikgemaakt van een Hoeflon-minihijskraan. Deze compacte kranen kunnen opgevouwen worden, waardoor ze door iedere deur passen. Eenmaal binnen, worden de stempelpoten uitgevouwen en kunnen de werkzaamheden starten. Dit soort kraan is ideaal voor in onder meer kelders en binnenkoeren, en is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het hijsen van zware objecten waaronder staal en hout.

Doe een beroep op ervaren werklui

De diensten van deze gespecialiseerde kraanfirma spreiden zich uit over heel Vlaanderen. Zowel particuliere als professionele klanten zijn hier aan het juiste adres. Denk onder meer aan het graven en plaatsen van regenputten of het hijsen van een zwembad naar zijn eindbestemming. Elk van deze werken vraagt nauwkeurigheid en voorzichtigheid. Dankzij hun jarenlange ervaring, is dat precies wat u van Stig Herthogs mag verwachten. Wilt u graag het volledige aanbod van het bedrijf aanschouwen? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan deze specialist in kraanwerken, gelegen te Sint-Lenaarts, op minder dan 15 minuten rijden van Wuustwezel. 

https://www.stigherthogs.be/