Ticnology
Image default
Industrie

Voor uw transport kunt u terecht bij dit familiebedrijf uit Antwerpen

Het transport van goederen is een sector waarbij vertrouwen en flexibiliteit van groot belang zijn. Zoekt u naar een bedrijf dat het transport van uw goederen in regio Antwerpen op zich neemt? Dan is S’Jegers de ideale partner. Dit familiebedrijf werd in 1995 opgericht en is sindsdien gegroeid tot een van de grootste transportbedrijven in België. Zoekt u naar een transporteur in Limburg? Ook dan helpen zij u met het vervoeren van uw vracht. Ontdek welke transportmogelijkheden u bij dit bedrijf kunt vinden.

Een assortiment aan transport om u tegen te zeggen

Toen dit bedrijf in 1995 werd opgericht, specialiseerden ze zich enkel in het vervoer van zeecontainers. Al snel groeide hun bedrijf en begonnen ze ook andere vormen van transport aan te bieden. Zo werkten ze onder meer met huifwagens (zowel FTL als LTL), kipwagens, walking floor-trailers, tankwagens, afzetcontainers en trekkers voor koeltransport. Door hun sterke groei besloot het bedrijf te verhuizen naar het industrieterrein in Laakdal, in de provincie Antwerpen, als thuisbasis voor hun transport. Vandaag de dag bezitten ze over een prachtige infrastructuur met een hypermoderne garage en technische ruimte waar ze hun vloot herstellen en onderhouden, magazijnen en depots voor opslag, kantoren en een parkeerruimte waar hun vloot geparkeerd staat. Die vloot bestaat uit ongeveer 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en twintig trekkers voor koel- en vriestransport. Hun vloot blijft overigens constant groeien. Bovendien hebben ze een eigen fumigatiezone waar containers via hittebehandeling om chemische onderdompeling ongedierte- of schimmelvrij worden gemaakt.

De ideale partner voor uw transport

Dankzij hun enorme vloot en jarenlange ervaring is dit bedrijf de perfecte partner voor het transport van uw goederen in Antwerpen of elders in België. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Dan kunt u hen steeds contacteren voor een afspraak. U bent ongetwijfeld ook benieuwd naar de kostprijs van een eventuele samenwerking? Geen nood, zij bezorgen u altijd een vrijblijvende offerte op maat.