Ticnology
Image default
Woning en Tuin

Zwemspa nieuwe trend op wellness gebied

Een zwembad in de tuin. Zoals bijna iedereen denkt u nu ook waarschijnlijk dat dit alleen is weggelegd oor Bekende Nederlanders, filmsterren en andere, veelal welvarende mensen onder ons. Helaas is dit in de praktijk ook zo. Naast ruimte gebrek is het ook een behoorlijk dure uitgave, zo’n eigen zwembad in de tuin.

Een product dat dezelfde mogelijkheden, en eigenlijk nog wel meer, n eigen zwembad in de tuin biedt, maar stukken goedkoper en onderhoudsarmer is. We hebben het nu over de zogeheten zwemspa. Een zwemspa is een gecombineerd zwembad en jacuzzi. Er bestaan verschillende modellen waar het zwemgedeelte en het jacuzzi gedeelte in elkaar overvloeien of waar het bubbel gedeelte gescheiden is van het “zwembad”. 

Zwemspa’s staan dus voor absolute luxe in uw eigen tuin of terras. Een zwembad is luxe, maar tegen een zwembad met bubbelbad kan natuurlijk niets tegenop. De meeste zwemspa’s hebben een ingebouwde waterstroominstallatie. Dit maakt het tevens een uniek sport product, u kunt namelijk échte zwemsessies uitvoeren. Zo kunt u tegen de waterstroom zwemmen, workouts uitvoeren maar ook revalideren van blessures en lichamelijke ongemakken.

Wanneer u klaar bent met uw zwemsessie kunt u lekker uitrusten en genieten van de massagejets in het Jacuzzi gedeelte. Dit gedeelte wordt ook wel een spa bubbelbad genoemd, gezien de vele opties zoals massagestralers, led verlichting en aroma unit. U maakt van uw eigen tuin dus een echte spa om heerlijk tot rust te komen.

Bent u plan een zembad in te bouwen of een duur zwembad aan te schaffen? Denk dan zeker ook eens aan een zwemspa. Heeft u geen ruimte voor een zwemspa in uw tuin? Dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om alleen een buiten jacuzzi in uw tuin te plaatsen. U kunt dan helaas niet echt zwemmen en geen gebruik maken van de waterstroominstallatie, maar u heeft wel de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de combinatie van warm water, bubbels en massagestralen. En wie wilt dat nu niet in deze roerige en drukke hedendaagse tijd.

 

Voor meer info : http://www.sunspabenelux.nl/modellen/zwemspa