Ticnology
Image default
Eten en drinken

Alleen maar genieten met deze mobiele frituur aan huis

Wanneer u een grootschalig feest organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat de gasten genieten van heerlijk eten. Ongeacht of u nu thuis of op locatie het evenement laat doorgaan, het is altijd een heel geregel om dit in orde te maken. Daarom kunt u vertrouwen op Friet & Co om zorgeloos en eenvoudig uw hele feestgezelschap van eten te voorzien. Met hun mobiele frituur aan huis nemen ze alles wat nodig is direct met zich mee en hoeft u vrijwel geen voorbereidingen te treffen. Het enige wat u moet doorgeven is welke snacks u de gasten wenst te geven en op welk tijdstip de frietjes gebakken mogen worden. De specialisten van Friet & Co verzorgen de rest!

Maak het uzelf heel gemakkelijk

Wanneer Friet & Co met zijn mobiele frituur aan huis komt, dan weet u dat het feest kan beginnen. Al uw gasten kunnen even langsgaan bij de frietmobiel en bestellen naar hartenlust wat ze graag eten. Vervolgens zorgen de deskundige medewerkers achter de toog ervoor dat zij snel een puntzak met goudbruine, artisanale frietjes in hun handen hebben. Volgens de regels van de kunst en met een oog voor hygiëne en detail werkt het personeel hard om ervoor te zorgen dat niemand honger lijdt. Kies hierbij uit de formules als ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ of ‘Deluxe’ om het snackaanbod voor uw gasten vast te leggen.

Leg uw afspraak vast

Heeft u interesse in de mobiele frituur aan huis van Friet & Co? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers om een afspraak vast te leggen. Zo geeft u meteen door wat de specifieke wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot het evenement zodat de medewerkers hiervan meteen op de hoogte zijn. Vervolgens mag u zich verheugen op een zorgeloos verloop van uw evenement of andere feestelijke gelegenheid!