Ticnology
Image default
Eten en drinken

Professionele catering voor een onbezorgd huwelijksfeest

Gaat u binnenkort trouwen? Dan is de kans groot dat u ook de catering wilt laten verzorgen voor het huwelijksfeest. U wilt dat dat professioneel gedaan wordt. Als u JÖRD inschakelt, dan weet u zeker dat u tijdens het feest onbezorgd kunt eten. Uw gasten zullen niets tekortkomen. U bekijkt samen met de chefkok van JÖRD welke gerechten u wilt laten serveren. Eventuele allergieën en voorkeuren worden natuurlijk meegenomen. Op deze manier geniet u de middag en/of avond van het feest en kunnen u en uw gasten heerlijk eten. JÖRDdoet dit niet alleen voor huwelijksfeesten, maar ze zijn ook actief als traiteur op een bedrijfsfeest bijvoorbeeld.

Catering voor het huwelijksfeest met net wat extra’s

JÖRD is een bedrijf dat de catering van uw huwelijksfeest verzorgd, maar net wat extra’s geeft. U wilt onbezorgd van het feest kunnen genieten. Dit bedrijf kan walking dinners verzorgen tot aan complete buffetten en nog veel meer. Ze maken enkel gebruik van verse ingrediënten, gebruiken krachtige smaken en vinden een prachtige presentatie van groot belang. Of dit nu voor de catering is voor uw huwelijksfeest of dat u ze wilt inschakelen als traiteur voor uw bedrijfsfeest. Elk feest is uniek en dit bedrijf zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Een traiteur die uw bedrijfsfeest compleet maakt

Zoekt u geen cateraar voor een huwelijksfeest, maar wel een traiteur voor uw bedrijfsfeest? JÖRD zorgt ervoor dat uw feest compleet wordt. Het eten van een traiteur mag dus zeker niet ontbreken op een bedrijfsfeest. Spijzen en dranken zijn de perfecte manier om collega’s met elkaar te laten verbinden. Ook in deze setting kunt u kiezen uit de verschillende indelingen, zoals een walking dinner of een buffet bijvoorbeeld. Wat u ook wilt, deze traiteur zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest een succes wordt! U kunt ze om een offerte vragen voor de catering van uw huwelijksfeest of als u ze als traiteur wilt inschakelen op uw bedrijfsfeest. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ze ook even contacteren.