Ticnology
Image default
Particuliere dienstverlening

Bestel uw contactlenzen bij deze specialist uit Hasselt

Of u nu voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen of u al contactlenzen heeft, Bruninx Design Optics is een brillen- en contactlenzen winkel in Hasselt die u optimaal ondersteunt. Ze helpen u bij het uitkiezen en leren dragen van contactlenzen, onderzoeken uw ogen als u al contactlenzen draagt en helpen u bij een eventuele overstap naar een ander type lens. Voor het beste advies omtrent contactlenzen in Hasselt en heel Limburg is deze specialist een uitstekend beginpunt. Ook nadat u uw lenzen met plezier draagt en gebruikt, staan ze voor u klaar en stellen ze de gezondheid van uw ogen altijd voorop.

Nieuwe lenzen kiest u niet zomaar uit

Heeft u voor het eerst contactlenzen in Hasselt nodig, dan is dat vaak een grote stap. Deze specialist zorgt ervoor dat u deze stap niet zomaar maakt en dat u daar deskundig advies bij krijgt. Allereerst worden uw ogen uitgebreid getest en aan de hand daarvan wordt de sterkte van de lenzen en het soort lenzen bepaald. Vervolgens krijgt u uitgebreide instructies en hulp bij het inbrengen van de lenzen voordat u ze een week thuis uitprobeert. Pas als u en uw optometrist allebei tevreden zijn, wordt een definitieve keuze gemaakt.

Breng een bezoek aan deze expert

Ook als u al contactlenzen draagt en woonachtig bent in Limburg is het verstandig om deze specialist in Hasselt af en toe een bezoekje te brengen. Ze kunnen dan kijken of uw ogen nog steeds goed op de lenzen reageren door middel van een routinecontrole. Eventueel kunt u aan de hand daarvan besluiten om over te stappen op andere lenzen of een andere vloeistof en ook dat doet u het best onder het toeziend oog van Bruninx Design Optics. Zij zorgen ervoor dat iedere klant de winkel in Hasselt tevreden en met de juiste contactlezen voor een optimaal zicht verlaat.