Ticnology
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor welk doopsuiker kiest u om de geboorte van uw baby in Antwerpen te vieren?

Heeft u net ontdekt dat u een kind verwacht of bent u al even bezig met het zoeken naar gepaste doopsuiker? Dan raden we u graag Doopsuiker Bergmans uit Mol aan. Deze doopsuikerspecialist heeft alles in huis om van de geboorte van uw baby een waar feest te maken. U vindt er verschillende soorten doopsuiker, stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Naast doopsuiker biedt deze winkel in Antwerpen ook geschenken voor meter en peter en geboortekaartjes aan. Net omdat alles in eigen huis gebeurt, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit én service.

Suikerbonen van Van Parys

Het bekendste doopsuiker in Antwerpen en in heel België is natuurlijk de suikerbonen. Ze worden vrijwel aan iedere doopsuiker toegevoegd en zijn iedereens favoriet. De doopsuiker van Doopsuiker Bergmans uit Antwerpen is dan ook felbegeerd. Ze gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten van topchocolatier Van Parys. De confiserie is opgericht in 1889 en maakt nog steeds suikerbonen volgens het originele recept van toen. De suikerbonen bestaan uit melkchocolade omhuld met een fijn laagje suiker. De kleur van dit suikerlaagje kiest u volledig zelf. U hoeft uiteraard uw keuze niet te beperken tot één kleur. Mix en match zoveel u wilt. Op die manier stelt u originele en speelse doopsuiker samen, en krijgt uw baby een vrolijke verwelkoming.

 

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Dankzij het uitgebreide aanbod van de doopsuikerwinkel, vindt iedere ouder iets naar zijn of haar zin. Bent u graag zelf creatief bezig, of wilt u de kosten wat drukken? Dan kunt u ervoor kiezen om de doopsuiker zelf samen te stellen en de suikerbonen eigenhandig te verpakken. U bestelt eenvoudigweg al het materiaal bij Doopsuiker Bergmans en gaat thuis aan de slag. Ontvangt u liever kant-en-klare doopsuiker, zodat u zich volop op de geboorte van uw baby in Antwerpen kunt concentreren? Ook dat is mogelijk. Neem zeker eens een kijkje op hun website of ga langs in de winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden.

 

https://www.doopsuikerbergmans.com/