Ticnology
Image default
Beauty en verzorging

Een kundige kapper in regio Antwerpen

Hair Masters Plus uit Beveren-Waas (nabij Antwerpen) is het soort kapper waar u volledig op kan vertrouwen. Deze expert gaat steeds opnieuw voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant en voor een tevredenheidsscore van 100%. Zowel dames als heren kunnen terecht bij deze expert. En niet alleen om haar of baard te laten knippen, maar ook voor een heleboel verschillende kleur- en verzorgingsprocedures die uw haar niet alleen modieus, maar ook gezond houden. Een ‘persoonlijke aanpak op maat’ betekent ook dat deze expert naar u luistert en u maar al te graag voorziet van gedegen adviezen. Zo vertrekt u van bij Hair Masters Plus altijd met een tevreden gevoel terug naar huis.

Ontsluit de geheimen van uw haar

In deze kapperszaak kan u bijvoorbeeld ook terecht voor het zetten van haarprotheses en haarextensions. Met microringen, clipsen of keratine; hier is het allemaal mogelijk! Vraag gerust aan de experts werkzaam in dit salon wat zij aanraden voor u. Als heuse haarverzorgingsprofessors zullen zij u ongetwijfeld goed helpen! Zo is het in deze kapperszaak in Beveren-Waas, op slechts een half uurtje van Antwerpen, ook mogelijk om een grondige haaranalyse te laten verrichten. Dankzij deze apparaten achterhaalt u gemakkelijk wat voor type haar u hebt, en hoe u dit het best verzorgt. Vervolgens koopt u de hiermee corresponderende shampoos, conditioners en haarmaskers gemakkelijk in de winkel of webshop van Hair Masters Plus.    

Plan uw bezoek in

Daarnaast bent u bij deze kapper in regio Antwerpen ook aan het juiste adres als u een ombré wenst te laten zetten. Bij deze kleurtechniek, die steeds populairder wordt in België en de rest van Europa, wordt het haar aan de wortel meer gekleurd dan in de puntjes, wat een mooi effect geeft. Dus om een lang verhaal kort te maken, deze kundige kapper uit Antwerpen is een ware aanrader voor iedereen die vrolijk wordt van een mooie coupe. Contacteer hen gerust voor een afspraak met behulp van de contactgegevens die u op de website aantreft.